Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Champions League: Τους... πίκρανε ο Στέφενς!

Απογοήτευση επικρατεί στον γερμανικό Τύπο για την εμφάνιση της Σάλκε και το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη Γερμανία για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Τα γερμανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς της Τούμπας και κάνουν λόγο για πιθανό αποκλεισμό των «βασιλικών μπλε» από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε χαρακτηριστικά δημοσιεύματα:

Bild: «1-1 μόνο με Στέφενς. Η Σάλκε φοβάται για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ του Φαρφάν για το 1-0 δεν ήταν αρκετό. Η Σάλκε έφερε μόλις 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Η Σάλκε ανησυχεί για τη θέση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι βασιλικοί μπλε δεν ήταν στο πρώτο ματς εναντίον του ΠΑΟΚ και ο πρώην προπονητής τους απέσπασε το 1-1».

Spiegel: «Ισοπαλία εναντίον του ΠΑΟΚ: Η Σάλκε απογοήτευσε κόντρα στην ομάδα του Στέφενς. Η Σάλκε θα πρέπει να είναι χαρούμενη με την ισοπαλία στην πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γκελσενκίρχεν. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Σάλκε ήταν αδύναμη απέναντι στην ομάδα του πρώην προπονητή της».

Bundesliga: «Η Σάλκε θα είναι απογοητευμένη που έχασε την πρωτοπορία της και τον έλεγχο του αγώνα, καθώς εμφανίστηκε απρόσεκτη. Ακόμη, υπάρχει η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας για να διορθώσει τα πράγματα, αλλά αυτή η σειρά έχει γίνει πια πολύπλοκη».
Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου