Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Δεν δυσκολεύτηκε η Ομόνοια

Άνετη φιλική νίκη για την Ομόνοια στο Πελέντρι στην παρουσία 1500 φίλων της ομάδας. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι επικράτησε με 3-0 του Άρη ο οποίος συνεχίζει να προβληματίζει με την παρουσία του στα φιλικά.

Σκόρερ για την Ομόνοια ήταν οι Λεάντρο, Τέιλορ και Ασίς ενώ όλα τα γκολ ήταν στο πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν απολαυστικοί και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη και οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 11΄ με τον Λεάντρο να γίνεται αποδέκτης της μπαλιάς από τον Τέιλορ και να σκοράρει. Λίγο αργότερα ο Ασίς βρήκε τον Τέιλορ με τον αμερικανό να σκοράρει στο 18΄ λεπτό και να γράφει το 2-0. Η επίθεση της Ομόνοιας έβγαζε φωτιές και ο Ασίς στο 24΄ μετά από πάσα του Γκίγκιεβιτς έγραψε το 3-0 σκορ που έκλεισε και το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Ομόνοια συνέχισε να φτιάχνει και να χάνει ταυτόχρονα ευκαιρίες ενώ είχε και δύο ακυρωθέν γκολ με τους Ασίς στο 81΄ και Ρουσιά στο 87΄. Οι πράσινοι έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στον αγώνα και ετοιμότητα ενόψει της πρεμιέρας που θα αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση.

Ομόνοια: Μπρουκς, Χοσέ(80΄ Κυριάκου), Σκαραμοντσίνο, Αλαμπί (62’ Μαρκάσα), Αντράντε (46' Σερφά), Λεάντρο, Αγκουιάρ, Ασίς, Εφραίμ(68΄ Θεράπωντος), Τέιλορ(85΄ Χατζηβασίλης), Γκικίεβιτς (85΄ Ρουσιάς)
Άρης: Κωνσταντίνου, Ιωάννου, Ολίβα, Κέρκεζ, Ίλσιτς, Λόπες, Θεοδώρου, Οκόγιε, Τίμοφ, Μουτίνιο, Ντίνα.

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου