Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Απολογείται κλαίγοντας για το γατάκι η σύζυγος του ταβερνιάρη

Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, όπου σημειώθηκε το ατυχές περιστατικό με το μικρό γατάκι, εκφράζει τις απολογίες αλλά και τη στενοχώρια της γι’ αυτό που έγινε.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε γνωστή ταβέρνα στην Αγλαντζιά. Όπως καταγγέλλεται, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού επιτέθηκε και χτύπησε βάναυσα μικρό γατάκι που βρισκόταν έξω από την ταβέρνα σπάζοντάς του, μάλιστα, τη σπονδυλική του στήλη. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, βγήκε έξω σερβιτόρος, ο οποίος συνέχισε την κτηνωδία, κλωτσώντας το γατάκι που σερνόταν χάμω από τον πόνο, ανήμπορο να περπατήσει, μέχρι που το αποτελείωσε.

Το 24Η επικοινώνησε με τη γυναίκα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, η οποία μας ανέφερε ότι το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι έπρεπε. Εξέφρασε τις απολογίες της για ό,τι έγινε χαρακτηρίζοντας το συμβάν ως «ένα ατυχές περιστατικό» και ότι τα γεγονότα δεν έγιναν ακριβώς, όπως έχουν βγει προς τα έξω. Η ίδια, πάντως, δεν ήταν παρούσα την ώρα που συνέβη το περιστατικό.

Στη συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια και εμφανή την αναστάτωσή της, ανέφερε ότι από την ώρα που έλαβε χώρα το περιστατικό γίνονται δέκτες παραπόνων, απειλών και ύβρεων από αγνώστους- πιθανόν από ενώσεις φιλόζωων και χούλιγκαν των γηπέδων, όπως σημείωσε- οι οποίοι προτίθενται να πραγματοποιήσουν προσεχώς εκδήλωση διαμαρτυρίας στο χώρο που έγινε το συμβάν.

Η κυρία φοβάται για το αύριο που ξημερώνει γι’ αυτήν και την οικογένειά της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τί θέλουν; Να μείνουμε χωρίς δουλειά; Δεν πρέπει να θίγονται οικογένειες για ένα ατυχές περιστατικό. Όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για μας».

Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, ότι παλαιότερα έξω από την ίδια ταβέρνα, είχαν τοποθετήσει κομματάκια σουβλάκι με δηλητήριο για τους γάτους της περιοχής.

Source: http://www.24h.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου