Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΕΥΡΩΚΟ: Σημαντική προσπάθεια για σταθεροποίηση

Το ΕΥΡΩΚΟ τοποθετούμενο επί της συνέντευξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, διαπιστώνει ότι γίνεται μια σημαντική προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της οικονομίας, και ταυτόχρονα παρατηρεί ότι «επιβάλλεται να γίνουν πολύ περισσότερα προκειμένου να αποφύγουμε οριστικά τους κινδύνους που έχουμε σήμερα μπροστά μας».

Σε δήλωση του ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Σταύρος Βιολάρης ανέφερε πως «από τις τοποθετήσεις του Προέδρου είναι φανερό ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας δύσκολης πορείας που απαιτεί χρόνο και σκληρή δουλειά για να βγούμε από την κρίση μια ώρα αρχύτερα και να τερματίσουμε το συντομότερο τη σημερινή δοκιμασία του λαού μας».

Παρατηρώντας ότι «η συγκυρία που διερχόμαστε είναι δύσκολη και επικίνδυνη και επιβάλλεται να μείνουμε ενωμένοι», πρόσθεσε ότι η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να παρουσιάσει έργο και να φέρει σύντομα αποτελέσματα όσο δύσκολη και αν είναι η αποστολή της, να διορθώσει στρεβλώσεις, ελλείψεις και λάθη δεκαετιών».

Περαιτέρω ο κ. Βιολάρης ανέφερε πως οι προτεραιότητες της Κυβέρνησης για σταθεροποίηση του τραπεζικού τομέα, για στήριξη των ανέργων και των άλλων συμπολιτών μας που πλήττονται από την κρίση, η μεταρρύθμιση του κράτους, η προώθηση μέτρων για ανάπτυξη, η ενθάρρυνση των επενδύσεων και η γρηγορότερη αξιοποίηση του φυσικού αερίου, είναι ενέργειες προς τη σωστή κατεύθυνση.

Καταλήγοντας είπε ότι «τα επόμενα χρόνια θα είναι μια δύσκολα όμως αν εργαστούμε συστηματικά η Κύπρος θα βγει από τα σημερινά αδιέξοδα και ο λαός μας θα ξαναβρεί την ευημερία την πρόοδο και την ποιότητα ζωής που είχε και έχασε».

Πηγή: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου