Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Έξω φρενών με τον Ζητά ο υπεύθυνος Τροχαίας Αρχηγείου!

«Δεν τολμώ να το πιστέψω! Δεν τολμώ να το πιστέψω!» επαναλάμβανε συνεχώς ο Δημήτρης Δημητρίου υπεύθυνος Τροχαίας Αρχηγείου, όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό με τον Ζητά που έφερε στη δημοσιότητα το LMA.

Σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλαν συγγενείς του 72χρονου που πέθανε πριν λίγες ημέρες, ο Ζητάς σταμάτησε για έλεγχο αυτοκίνητο στη Λακατάμεια, στο οποίο επέβαιναν τα εγγόνια του νεκρού και φίλοι τους που πήγαιναν από την εκκλησία τηςΑγίας Παρασκευής που είχε τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία, στο νεκροταφείο.

Παρότι ο οδηγός είπε πού πανε, ο αστυομικός συνέχισε τον έλεγχο ζητώντας μάλιστα απ’ όλους τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου να επιδείξουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες.

Όταν στο σημείο έφτασε άλλο αυτοκίνητο με συγγενείς του νεκρού, μεταξύ των οποίων και την 70χρονη χήρα, εκτιλύχθηκανσκηνές για γέλια και για κλάματα!

Η 70χρονη σύζυγος του νεκρού ζήτησε από τον Ζητά να τους αφήσει να πάνε να θάψουν τον άντρα της. Τότε ο αστυνομικός φέρεται να γύρισε και να της απάντησε «Μην τον θάψετε καλό!»

Η φράση αυτή εξόργισε την ηλικιωμένη που παρά τον πόνο και την ηλικία της όπως μας λέχθηκε, πετάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε να «μουντάρει» τον αστυνομικό!

Το επεισόδιο αποφεύχθηκε από την επέμβαση νεαρού που έπιασε και συγκράτησε την 70χρονη.

Ο Δημήτρης Δημητρίου διερευνά την υπόθεση προκειμένου να εντοπίσει τον Ζητά και να δει τι ακριβώς έγινε.

«Αν, αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, που δεν τολμώ να το πιστέψω, αυτός ο αστυνομικός δεν έχει θέση στην τροχαία!», μας είπε χαρακτηριστικά!

Πηγή: http://cyprusmagazine.net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου