Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Άφιξη και προσαρμογή

Δεν μπήκαν ακόμα στα… βάσανα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ καθώς η πρώτη μέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας περιελάμβανε ξεναγήσεις, ταξίδια και προσαρμογή στο Οπερτράουν με την ενημέρωση να αναφέρει πως έφτασαν και όλα κύλησαν ομαλά. Από αύριο(7/7) ξεκινά κανονικά το πρόγραμμα με τον Πάολο Σέρτζιο να «χτίζει» τη νέα ομάδα όπως αυτός τη θέλει.

Σχετικό δελτίο τύπου των πρωταθλητών αναφέρει:

«Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από το απόγευμα στην Αυστρία, στο προπονητικό κέντρο BSFZ Obertraun όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πολυμελής αποστολή του ΑΠΟΕΛ αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 09:05 με την πτήση των Κυπριακών αερογραμμών CY372. Η ομάδα μας αφίχθη στο Μόναχο στις 12:10 τοπική ώρα (13:10 ώρα Κύπρου).

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπήρξαν. Όλα κύλησαν όπως ακριβώς είχαν σχεδιαστεί από τον αρχηγό της αποστολής. Ακολούθως με λεωφορείο η ομάδα μας έφτασε στον τελικό της προορισμό στο Obertraun (πάνω από το ποτάμι). Το οδικό ταξίδι από το Μόναχο στην Αυστρία κράτησε 6 περίπου ώρες με ενδιάμεσο σταθμό στο Rosenheim για μεσημεριανό.

Εντός της ημέρας η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές, η ιατρική ομάδα και οι συνοδοί της αποστολής θα ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο. Θα γίνει γνωριμία με τις υφιστάμενες, σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιηθούν μέχρι τις 20 Ιουλίου, ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί για την επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος.

Από αύριο η προετοιμασία θα εισέλθει στο ουσιαστικό της μέρος με φιλικούς αγώνες και διπλές προπονήσεις.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για σκληρή και επίπονη δουλειά».

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου