Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Κλείνουν την Τετάρτη όλα τα θαλάσσια αθλήματα στις παραλίες

Από τις 10 Ιουλίου όλα τα πόστα και όλες οι υπηρεσίες θαλασσίων αθλημάτων στις παραλίες θα είναι κλειστές, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που λήφθηκε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Μέσων Θαλασσίων Αθλημάτων-Ψυχαγωγίας, κατά την οποία "συζητήθηκε το σοβαρό ενδεχόμενο η πολιτεία να τους ρίξει στο δρόμο, κλείνοντας τα πόστα και τις επιχειρήσεις τους".

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αποφασίστηκε όπως στις 11:00 της ίδιας ημέρας πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των επαγγελματιών του κλάδου με τα σκάφη τους στη Λεμεσό και διαμαρτυρία στο Λιμάνι Λεμεσού, καθώς και συνέχιση της κινητοποίησης στη Λευκωσία από το απόγευμα της Τετάρτης και καθ' όλη την Πέμπτη, που θα συνέλθει η ολομέλεια της Βουλής, η οποία θα συζητήσει το θέμα.

Ο Σύνδεσμος "θέλει να εκφράσει την λύπη του για την ταλαιπωρία και το πλήγμα που θα έχει στις οικονομικά δύσκολες συνθήκες ο τουρισμός και η οικονομία του τόπου", αναφέροντας ότι "εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια των επαφών, των συναντήσεων και του διαλόγου".

"Η αναγνώριση του δίκαιου και λογικού μας αιτήματος να διατηρήσουμε τις εργασίες μας είναι μεν καθολικά αποδεκτή στα λόγια, ενώ στην πράξη προετοιμάζεται η ταφόπλακα του κλάδου μας", αναφέρει.

Προσθέτει ότι "οι δυναμικές μας αντιδράσεις θα κλιμακώνονται ανάλογα και αντίστοιχα με τη στάση της πολιτείας".

Πηγή: http://www.alithia.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου