Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ BAR ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ

Μπορεί οι ίδιοι να μην φέρουν καμία ευθύνη για το ξαφνικό τροχαίο που συνέβη στο bar τους όμως, ένα μεγάλο μπράβο τους αξίζει.

H 50χρονη γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και... μπούκαρε με την όπισθεν σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Λευκωσίας... Αποτέλεσμα επτά άνθρωποι να τραυματιστούν και να φτάσουν μέχρι το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δεχόμενοι τις πρώτες βοήθειες. 

Μία από τις επτά ακόμη παραμένει μέσα στο νοσοκομείο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες του Scarabeo, παρ' όλο που δεν έφεραν καμία ευθύνη αφού το ατύχημα ήρθε από τον δρόμο, όχι απλά χθες βράδυ έτρεξαν να βοηθήσουν μετά από όλο αυτό τον πανικό που βίωσαν, αλλά σήμερα, όλη μέρα επικοινωνούσαν με το νοσοκομείο και τους συγγενείς που χτύπησε για να μαθαίνουν τα νεότερα της υγείας της. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να τους δώσουμε ένα τεράστιο Μπράβο για την ανθρωπιά που επέδειξαν και συνεχίζουν να πράττουν. 

"Αν είναι δυνατόν. Ανησυχήσαμε και ανησυχούμε για ότι συμβαίνει" λέει στο ShowTime-cy άνθρωπος από το αγαπημένο μπαράκι της Λευκωσίας Scarabeo "ευτυχώς ενημερωθήκαμε πως η υγεία της κοπέλας είναι πολύ καλύτερα και παρ' όλο που δεν φέρουμε κάποια ευθύνη στεναχωρεθήκαμε αφάνταστα για το ατύχημα που έγινε."

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου