Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Άρχισαν τα όργανα! - Μήνυση εναντίον Λιοτατή από Κατσουρίδη για σκάνδαλο Cyta

-Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, κάνει λόγο για διαπόμπευση του
-Ανυπόστατη και δυσφημιστική, χαρακτηρίζει την καταγγελία που αφορά το όνομα του

«Με ιδιαίτερη έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα, ότι ο κ. Λιοτατής σε κατάθεση του εμπλέκει το όνομα μου σε υπόθεση που αφορά επένδυση του Ταμείου Συντάξεων της Cyta σε Μενεού – Δρομολαξιά», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Νίκος Κατσουρίδης.

Διερωτώμαι, σημειώνει στην ανακοίνωση «για την σκοπιμότητα αυτής της εκ των υστέρων συμπληρωματικής αναφοράς, η οποία είναι παντελώς ανυπόστατη και δυσφημιστική και οδηγεί, μέσω των διαρροών, ουσιαστικά σε διαπόμπευση μου».
«Ως εκ τούτου, δεν μου μένει άλλη επιλογή από την προσφυγή στη δικαιοσύνη προς αντιμετώπιση της εν λόγω συκοφαντικής επίθεσης», είπε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ.

Ταυτόχρονα, έθεσε τον εαυτό του «στη διάθεση οποιουδήποτε αρμόδιου οργάνου να επιθεωρήσει τους λογαριασμούς μου για να καταφανεί η αλήθεια».

Σημειώνεται ότι αναφορά στο όνομα του κ. Κατσουρίδη, έγινε από τον επιχειρηματία Χαράλαμπο Λιοτατή, ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής, σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία.

Ο κ. Λιοτατής κατήγγειλε ότι ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, πήρε ένα εκατομμύριο ευρώ σε σχέση με τις αγοραπωλησίες τ/κ περιουσιών, αναφορικά με την επένδυση του ταμείου συντάξεως της Cyta σε τ/κ γη στη Δρομολαξιά.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου