Μία παμπ της Νέας Ζηλανδίας προσφέρει σφηνάκια με σπέρμα ελαφιού αναμεμειγμένο με λικέρ από ακτινίδιο και γιαούρτι προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνισμό.
Η Σάρα Γουντ, διευθύντρια της παμπ Green Man στο κέντρο του Ουέλινγκτον, δήλωσε ότι δοκίμασε το ποτό από περιέργεια αφού προκλήθηκε σάλος.
Όπως δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ορισμένοι πελάτες δοκίμασαν ήδη το ποτό, αλλά απόψε αναμένει ότι θα το δοκιμάσουν περισσότεροι καθότι η Παρασκευή συγκεντρώνει πολλούς πελάτες.
Για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό το 2011, η παμπ Green Man πρόσφερε στους πελάτες του σφηνάκια με σπέρμα αλόγου και μήλο, τα οποία ωστόσο… εξαντλήθηκαν προτού ξεκινήσει η διοργάνωση.
Η Γουντ είπε ότι αναμένει πως η φετινή πρωτοτυπία θα είναι πολύ δημοφιλής στους άνδρες που κάνουν μπάτσελορ πάρτι.
Το σπέρμα του ελαφιού φυλάσσεται σε υγρό άζωτο, σε θερμοκρασία μείον 196 βαθμούς Κελσίου. Το σπέρμα λαμβάνεται από τον Χάνιμπαλ, ένα επτάχρονο αρσενικό ελάφι, είπε η Γουντ.
Ο εκπρόσωπος του εθνικού διαγωνισμού Monteith’s Wild Food Challenge για εστιατόρια, ο Σάιμον Σμιθ, είπε ότι φέτος υπήρξαν αρκετές περίεργες συμμετοχές με κάποια εστιατόρια να χρησιμοποιούν υλικά όπως γύρη ή κρέας στρουθοκαμήλου.
Η Σάρα Γουντ, διευθύντρια της παμπ Green Man στο κέντρο του Ουέλινγκτον, δήλωσε ότι δοκίμασε το ποτό από περιέργεια αφού προκλήθηκε σάλος.
Όπως δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ορισμένοι πελάτες δοκίμασαν ήδη το ποτό, αλλά απόψε αναμένει ότι θα το δοκιμάσουν περισσότεροι καθότι η Παρασκευή συγκεντρώνει πολλούς πελάτες.
Για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό το 2011, η παμπ Green Man πρόσφερε στους πελάτες του σφηνάκια με σπέρμα αλόγου και μήλο, τα οποία ωστόσο… εξαντλήθηκαν προτού ξεκινήσει η διοργάνωση.
Η Γουντ είπε ότι αναμένει πως η φετινή πρωτοτυπία θα είναι πολύ δημοφιλής στους άνδρες που κάνουν μπάτσελορ πάρτι.
Το σπέρμα του ελαφιού φυλάσσεται σε υγρό άζωτο, σε θερμοκρασία μείον 196 βαθμούς Κελσίου. Το σπέρμα λαμβάνεται από τον Χάνιμπαλ, ένα επτάχρονο αρσενικό ελάφι, είπε η Γουντ.
Ο εκπρόσωπος του εθνικού διαγωνισμού Monteith’s Wild Food Challenge για εστιατόρια, ο Σάιμον Σμιθ, είπε ότι φέτος υπήρξαν αρκετές περίεργες συμμετοχές με κάποια εστιατόρια να χρησιμοποιούν υλικά όπως γύρη ή κρέας στρουθοκαμήλου.
Source: http://www.poukollas.com
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου