Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μακελειό με 14χρονο που κατακρεούργησε την οικογένειά του.


Στη Νότιο Αφρική, συνελήφθη ένας έφηβος ως βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία τεσσάρων μελών της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων της μητέρας, της γιαγιάς και τη νεογέννητης αδελφής του.


Τα μέλη της οικογένειας σφαγιάστηκαν με τσεκούρι. Το πτώμα της μητέρας του 14χρονου βρέθηκε σε λαμαρίνες, που ήταν στοιβαγμένες δίπλα στο σπίτι και το πτώμα της μικρής, 3 μηνών, σε ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι. Η 58χρονη γιαγιά και ο επτάχρονος γιος της οικογένειας ξεψύχησαν στο νοσοκομείο.

Οι δύο αδελφές του 14χρονου, ηλικίας οκτώ και εννέα ετών, έτρεξαν στους γείτονες την ώρα της σφαγής και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο δράστης έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, όπου αναμένεται να του αποδοθούν κατηγορίες για φόνο. Οι αρχές δεν έχουν ανακαλύψει ποια θα μπορούσαν να είναι τα κίνητρα του δράστη, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων της οικογένειας, ο ανήλικος δράστης είχε εμπλοκή σε αίρεση μαύρης μαγείας και επρόκειτο για τελετή.

Μέλη της οικογένειάς του δήλωσαν, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι έχουν ξεγράψει τον νεαρό.

“Πρέπει να πάρω τα δύο παιδιά και να τα έχω μαζί μου. Δεν έχει μείνει κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς μου ζωντανό” είπε η θεία του.

Η Νότια Αφρική είναι από τα μέρη του πλανήτη που σε καιρό ειρήνης έχουν τα υψηλότερα ποσοστά δολοφονιών στον κόσμο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του κράτους, τις χρονιές 2011-2012 περισσότεροι από 16.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από δολοφονίες.

Source: http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=118852&catid=7

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου