Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Στις 29 Μαΐου μεγάλη συναυλία για τη στήριξη ανέργων και απόρων

Στην τάφρο Κωστάντζα καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο ενώνουν τις φωνές τους










Μεγάλη συναυλία με τίτλο «Αλληλεγγύη – Αντίσταση – Ελπίδα» διοργανώνουν κινήσεις, σωματεία και οργανώσεις από την κυπριακή κοινωνία την Τετάρτη, 29 Μαΐου στην τάφρο Κωστάντζα στη Λευκωσία, ενώνοντας τη φωνή τους για την στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη, άπορους και άνεργους.

Δεκάδες γνωστοί καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν από την Κύπρο και την Ελλάδα, όπως: Φίλιππος Πλιάτσικας, Παντελής Θαλασσινος, Διονύσης Τσακνής, Βαγγέλης Κορακάκης, Αναστασία Μουτσάτσου, Καλλιόπη Βέτα, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Ιωάννου, Κούλλης Θεοδώρου, Βούλα Κωνσταντίνου, Μιχάλης Ττερλικκάς, Μάριος Κωνσταντίνου,
Γεωργία Λάρδου, Λάρκος Λάρκου, Βασιλική Χατζηαδάμου, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Σάββας Στεφάνου, PROSPECTUS.

«Αντλώντας δύναμη από τις παραδόσεις και το αλύγιστο φρόνημα του λαού μας, ορθώνουμε ανάστημα για να αντιπαλέψουμε τις αιτίες που οδηγούν τους συνανθρώπους μας στη φτώχεια και την ανεργία. Να αγωνιστούμε για να ανθίσει και πάλι η ελπίδα», σημειώνουν οι διοργανωτές.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 8 το βράδυ και η είσοδος είναι δωρεάν. Θα γίνονται εθελοντικά εισφορές αλληλεγγύης προς €2, €5, €10. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση πρωτοβουλιών αλληλεγγύης και στήριξης προς άνεργους.

Διοργανωτές είναι: Κίνηση κατά της λιτότητας και των ιδιωτικοποιήσεων/ Πολιτιστική Κίνηση "Επιλογή" Λεμεσού/ Σωματείο "Μάνα" Λάρνακας/ Συνεταιρισμός "Αλληλεγγύη"/ Σωματείο "Ελεύθερη Σκέψη" Πάφου/ Κίνηση Πολιτισμού/ Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας/ Πολιτιστική Κίνηση "Αλάσια" Αμμοχώστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου