Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αυτοί απέκλεισαν την Κύπρο από τον τελικό της Eurovision

 Ο φάκελος της Κύπρου με το εισιτήριο για τον τελικό δεν άνοιξε ποτέ, αν και η Ολυμπίου έκανε μια εξαιρετική ερμηνεία, η οποία συνδύαζε ευαισθησία και δυναμισμό… Το θέμα είναι ότι δεν είχε ούτε τύμπανα, ούτε φόρεμα που να αναδεικνύει τα καλλίγραμμα της πόδια, αλλά ούτε και έκανε περιοδεία στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. 


Aπό τις 16 χώρες που συμμετείχαν στον ημιτελικό, πέρασαν 10 χώρες και συγκεκριμένα οι: Μολδαβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Εσθονία, Λευκορωσία, Δανία, Ρωσία, Βέλγιο, Ουκρανία, Ολλανδία. 

Οι έντεκα χιλιάδες eurofans που βρέθηκαν στο γήπεδο καταχειροκρότησαν τις 16 χώρες που συμμετείχαν στον 58ο Μουσικό Διαγωνισμό, αλλά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης μόνο στις 10. 

Η βαθμολογία συγκεντρώθηκε από το 50%  της κριτικής επιτροπής και το υπόλοιπο από την ψηφοφορία του κοινού. 

Συνοψίζοντας, ο τελικός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι θέμα ενδο – ρωσικό, αφού οι 6 από τις 10 χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό, ανήκουν στο πρώην ανατολικό μπλοκ. 

Το δε φαβορί της Δανίας, καλά κάνει να βάλει κανένα παπούτσι, μπας και φτάσει την Λευκορωσίδα καλλονή και τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει από τις συγγενικές της χώρες. 

Πηγή: NewsitCy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου