Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΛ - Θέλει ρετιρέ, χωρίς συγκάτοικο

Η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα με τον Εθνικό Άχνας, αναζητώντας την παραμονή στην πρώτη θέση, απαλλαγμένη από συγκάτοικο, αφού ο Απόλλωνας χθες έχασε βαθμούς.


 Παρατάσσεται στο γήπεδο με επίγνωση του ότι φέρει τον τίτλο του φαβορί, αλλά και του ότι το παιχνίδι κρύβει παγίδες. Ο αντίπαλος θέλει βαθμολογικό κέρδος και θα το διεκδικήσει.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ θα παρατάξει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι. Επιστρέφει ο Αιρόσα, που σημαίνει ότι μένει στο πάγκο οΕλευθερίου, ενώ ο Θεοφίλου μάλλον θα διατηρηθεί στο κέντρο άμυνας με τον Οουόν. Από εκεί και μπρος οΤαρτζίνιο διεκδικεί την θέση στα αριστερά από τον Ετμάρ. Έτσι ο Φεργκρούζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια,Οουόν και Θεοφίλου στο κέντρο άμυνας, Αιρόσα δεξιά και Καρλίτος αριστερά. Στο άξονα Σακέτι και Νικολάου με τον Μπεμπέ πιο μπροστά. Στις πτέρυγες Μοντέιρο δεξιά και Ταρτζίνιο αριστερά με τον Σα να είναι στην επίθεση.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ άφησε εκτός αποστολής τους Ντεντέ, Φουάντ Ινταμπντελάι, Οχένε, Εμμανουήλ και Γεωργίου. Ο Ινταμπντελάι είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι και προπονήθηκε ατομικά.

Οι φίλοι της ομάδας, τονωμένοι από την εξαιρετική πορεία της ομάδας, αλλά και την… ισοπαλία του Απόλλωνα θα δώσουν το μαζικό τους παρόν στο γήπεδο περιμένοντας τη νίκη στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της χρονιάς.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου