Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε τις φωτογραφίες από τη διάσωση γιαγιάς με το εγγονάκι της στο Τρόοδος! 20 κλήσεις για βοήθεια (Φωτογραφίες)

Η ολισθηρότητα του δρόμου, συνεπεία του παγετού και της χιονόπτωσης των προηγούμενων ημερών, παρέσυρε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη με το 4χρόνο εγγονάκι της.

Το αυτοκίνητο της ηλικιωμένης βρισκόταν στο δρόμο Τροόδους. Σε κάποια στιγμή τα ελαστικά του οχήματος της άρχισαν να γλιστρούν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει την πορεία του.

Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε προς τη μία πλευρά του δρόμου και χτύπησε σε κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν μέσα στο χιόνι.

Στην περιοχή, βρίσκονταν μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, τα οποία κατευθύνθηκαν προς το μέρος του ατυχήματος και κατάφεραν να διασώσουν τη γιαγιά και το 4χρόνο αγοράκι, τα οποία μετέφεραν μαζί τους, στα αστυνομικά οχήματα, μέχρι τον αστυνομικό σταθμό Κακοπετριάς, όπου θα μπορούσαν πλέον να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι τους, με ασφάλεια.







Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό της ημέρας, καθώς, λόγω και πάλι της ολισθηρότητας του δρόμου, δύο άλλα άτομα έχασαν τον έλεγχο του οχήματος τους, στο δρόμο Σαϊτά προς Καρβουνά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά.

Σε μία άλλη περίπτωση φορτηγό αυτοκίνητο που κουβαλούσε 5 τόνους νερό, ξέφυγε της πορείας του και πάλι λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και παρέμεινε ακινητοποιημένο στη μία λωρίδα του δρόμου Καρβουνά – Πλατάνια, ενώ χρειάστηκε να καλέσουν τρακτέρ για να μετακινηθεί και να επανέλθει η κυκλοφορία, αφού δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση.



ο Διευθυντής του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, Δημήτρης Δημητρίου, δήλωσε στο tothemaonline.com, ότι το Τμήμα Τροχαίας, ανταποκρίθηκε σήμερα σε 20 κλήσεις για βοήθεια, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, συνεπεία της οποίας, ήταν οδηγοί να παρεκκλίνουν της πορείας τους και να παραμείνουν ακινητοποιημένοι στα οχήματα τους.



- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου