Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ 0-3 - Γιορτινή βόλτα στο Παραλίμνι

Όσο χρειάστηκε έπαιξε ο ΑΠΟΕΛ στο «Τάσος Μάρκου» και πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0 χωρίς να φορτσάρει και ιδιαίτερα. Αλωνεύτης, Ολιβέιρα και Βινίσιους τα γκολ της νίκης.

Α’ Μέρος
Αν και για άλλου τύπου ματς ξεκινήσαμε, τελικά είδαμε κλειστό παιχνίδι στο πρώτο μέρος χωρίς να γίνουν πολλά μπροστά στις δυο εστίες. Μόλις στο 4’ η πρώτη επίσκεψη του ΑΠΟΕΛ έγραψε με τον Αλωνεύτη να παίρνει τη μπάλα μετά από κόντρα και να πλασάρει τον Μάστρου. 

Παρόλα αυτά οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν είχαν καλή ανάπτυξη ούτε καν στην κόντρα με αποτέλεσμα να μην φτιάξουν ευκαιρίες. Αντίθετα χρειάστηκαν τον Πάρντο, πρώτα στο 22’ στο σουτ του Γουίλιαμ και κυρίως στο 29’ που έσωσε ενστικτωδώς το σουτ από κοντά του Αγκούλο, για να αποφευχθεί η ισοφάριση. Μοναδική φορά που απείλησε ο ΑΠΟΕΛ πέραν του γκολ, η φάση του 40’ με τη σέντρα του Αντωνιάδη στον Αλωνεύτη και το άστοχο σουτ του τελευταίου. Σημειώνεται και η αναγκαστική αλλαγή του Μαντούκα στο 15’ που τραυματίστηκε.

Β’ Μέρος
Οι ρυθμοί δεν ανέβηκαν καθόλου για τον ΑΠΟΕΛ στην επανάληψη, αλλά του βγήκε κι έτσι αφού πάλι στην πρώτη φάση ήρθε γκολ. Στο 53’ ένα φάουλ του Χαραλαμπίδη έφερε προβολή του Ολιβέιρα στα δίκτυα. Η Ένωση πλέον είχε βουνό να ανέβει και δεν έδειχνε να το πιστεύει πλην μιας φάσης στο 58’ όπου ο Αγκούλο αστόχησε με σουτ στην κίνηση. Έτσι στο χαλαρό όπου διεξαγόταν ο αγώνας ο ΑΠΟΕΛ έβαλε και τρίτο γκολ στο 73’ με τον Σέρινταν να κατεβάζει στον Μπενασούρ, αυτός να τροφοδοτεί τον Βινίσιους που πλάσαρε τον Μάστρου. Οι δυο τεχνικοί έκαναν τις αλλαγές τους και όλα κύλησαν σε ηρεμία μέχρι το τέλος.

Το live της αναμέτρησης
89' Κεφαλιά του Σέρινταν, αποκρούει ο Μάστρου
88' Κεφαλιά του Ζαννέτου άουτ
79' Κίτρινη στον Σέρτζιο
77' Ζαννέτου αντί Αγκούλο, Πιερέττης αντί Τσιακλή
76' Παπαφώτης αντί Αλωνεύτη
74' Υπέροχη ενέργεια με τον Σέρινταν να κατεβάζει μια ψηλή μπαλιά στον Μπενασούρ, αυτός με άψογη κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Βινίσιους και με πλασέ με τη μια όλα πια τελειώνουν
73' Γκολ ο Βινίσιους!
67' Σέρινταν αντί Αλεξάνδρου
65' Σουτ του Βινίσιους, μπλοκάρει ο Μάστρου
59' Τόφας αντί Γουίλιαμ
58' Σουτ στην κίνηση του Αγκούλο άουτ
54' Ένα φάουλ του Χαραλαμπίδη έφερε κεφαλιά του Γκαλ στα δίκτυα της ομάδας του. Τελικά το γκολ χρεώθηκε στον Ολιβέιρα που έβαλε το πόδι μπροστά στο κεφάλι του Γκαλ
53' Γκολ ο Ολιβέιρα
46' Έναρξη δευτέρου μέρους
45' Τέλος ημιχρόνου
45' Σουτ του Αγκούλο, με το στήθος ελέγχει ο Πάρντο
40' Σουτ του Αλωνεύτη εντός περιοχής άουτ
36' Σουτ του Τσιακλή άουτ
29' Μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Αγκούλο που απέκρουσε ο Πάρντο
22' Σουτ του Γουίλιαμ, αποκρούει ο Πάρντο
16' Στη θέση του ο Μπενασούρ
15' Κίτρινη στον Μαντούκα που βγήκε εκτός χωρίς άδεια
13' Τραυματίας ο Μαντούκα, θα αποχωρήσει
5' Από σπόντα σε παίκτη της Ένωσης βγήκε ασσίστ στον Αλωνεύτη που πλάσαρε ιδανικά
4' Γκολ ο Αλωνεύτης!
1' Έναρξη αναμέτρησης

ΕΝΠ (Ανδρονίκου): Μάστρου , Καντέρο, Γκαλ, Γκάβριτς , Τσιακλής(77’ Πιερέττης) , Λόπες, Γουΐλιαμ(59’ Τόφας), Μουλαζίμης, Κοσμά , Αρέστη, Ανγκούλο(77’ Ζαννέτου)

ΑΠΟΕΛ (Δώνης): Πάρντο , Αμορίν, Ολιβέιρα, Αντωνιάδης , Σέρτζιο , Μοράις, Βινίσιους, Χαραλαμπίδης , Αλεξάνδρου(67’ Σέρινταν), Αλωνεύτης (76’ Παπαφώτης), Μαντούκα(15’ Μπενασούρ)
Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου