Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Facelift στο camping της Πόλης

Σε πλήρη αλλαγή της εικόνας του camping της Πόλεως Χρυσοχούς, προχωρεί ο Δήμος της Πόλης, ο οποίος ξεκίνησε τις διαδικασίες για εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή. Η όλη αναβάθμιση του δημοφιλούς κατασκηνωτικού χώρου, υπολογίζεται περίπου στο 1,5 εκ ευρώ.

Μιλώντας στο Sigmalive, ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς, Άγγελος Γεωργίου, ανέφερε ότι ο Δήμος υπέβαλε αίτηση και αναμένει εντός δύο μηνών την έκδοση σχετικής πολεοδομικής άδειας. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι σύντομα θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για το έργο.

Πάντως, ο κ. Γεωργίου σημείωσε ότι αν δεν προκύψει ενδιαφέρον από εν δυνάμει επενδυτές ή αν οι προσφορές που θα κατατεθούν δεν είναι ικανοποιητικές, τότε ο Δήμος θα επιχειρήσει από μόνος του την διεξαγωγή του έργου, αναζητώντας σχετικά ευρωπαϊκά κονδύλια.

«Στόχος μας είναι ο χώρος του camping να αναβαθμιστεί και να συνεχίσει το ρόλο του στην ανάπτυξη και προβολή της πόλης», ανέφερε ο κ. Γεωργίου, προσθέτοντας πως «με τη σωστή διαμόρφωση μπορεί να καταστεί ως ένας από τους καλύτερους κατασκηνωτικός χώρους της Ευρώπης».

Μεταξύ άλλων, προγραμματίζεται ανακαίνιση και επέκταση των χώρων υγιεινής και πλήρης αναβάθμιση των χώρων αναψυχής, των χώρων για αντίσκηνα και τροχόσπιτα αλλά και των χώρων στάθμευσης.

Πρόθεση του Δήμου είναι η αναβάθμιση του camping να γίνει σταδιακά, αρχίζοντας το έργο το συντομότερο.

- Source : http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου