Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Μακρίδης / Απόλλωνας - «Ψήνει» τη μεγάλη επιστροφή

Αν και αργεί ακόμη η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη, εντούτοις στονΑπόλλωνα κάνουν τις πρώτες τους σκέψεις για την ενίσχυση της ομάδας. Που όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ ουσιαστική.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «Goal News», στον Απόλλωνα «ψήνουν» επιστροφή του Κωνσταντίνου Μακρίδη, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Ουκρανικής Μέταλλουργκ.

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός βρέθηκε πρόσφατα στην Κύπρο και είχε κατ' ιδίαν επαφή με ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να τον επαναπατρίσουν. Θυμίζουμε πως ο Μακρίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τους κυανόλευκους της Λεμεσού, ενώ αγωνίστηκε σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Όπως αναφέρει το άρθρο, αν ο Απόλλωνας θέλει να κάνει το «κόλπο γκρόσο», οφείλει να παίξει δυνατά χαρτιά, καθώς ο ποδοσφαιριστής αφενός περνά πολύ καλά στην Ουκρανία, αφετέρου αμείβεται πλουσιοπάροχα, οπόταν το δέλεαρ πρέπει να είναι μεγάλο.

Από την άλλη, ο Χριστάκης Χριστοφόρου υπήρξε ο πρώτος δάσκαλος του παίχτη στις ακαδημίες της ομάδας και σ' αυτό φαίνεται να ποντάρουν αρκετά οι διοικούντες των κυπελλούχων. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν το «ειδύλλιο» φέρει και γάμο, που σε τέτοια περίπτωση θα μιλάμε για μεταγραφικό «μπαμ». Οι πρώτες ενδείξεις πάντως φαίνεται να είναι θετικές…

Ακόμη όμως κι αν δεν προκύψει «πάντρεμα», το ότι υπήρξε αυτή η επαφή δείχνει και το πως σκέφτονται να κινηθούν στον Απόλλωνα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ποιοτικές κινήσεις για να αντέξει η ομάδα μέχρι το τέλος και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Source : www,24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου