Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Νέα Σαλαμίνα - Σαββατοκύριακο στο Μενεού

Σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Νέα Σαλαμίνα είναι αυτό που διανύουμε λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Οι υποχρεώσεις όμως των ποδοσφαιριστών δεν διακόπτονται και τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα προπονηθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή, την Κυριακή (24/11-18:00). Σημειώνεται ότι η Νέα Σαλαμίνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αγωνιστεί ως φιλοξενούμενη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος επέστρεψε από την Ελλάδα όπου βρέθηκε με άδεια για λίγες ημέρες. Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει εκπλήξει με την παρουσία του και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Νέα Σαλαμίνα στο παιχνίδι της Κυριακής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σκβορτς αλλά και των τραυματιών Ταραλίδη και Ηλία. Ο Ταραλίδης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Άρη ενώ ο Ηλία εξακολουθεί να προπονείται ατομικά.

- Source : http://www.kerkida.net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου