Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Έσπασαν στο ξύλο νεαρό στη Λεμεσό χωρίς αιτία - Στα χέρια της αστυνομίας 18χρονος

Πρόκειται για την υπόθεση ξυλοδαρμού σε βάρος 24χρονου, που σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο στη Λεμεσό. 

Η αστυνομία συνέλαβε νεαρό, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση που δέχθηκε το θύμα, ενώ περπατούσε στην περιοχή της Επίχωσης.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 18χρονος ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην πρωτοφανή υπόθεση αγριότητας, που σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην περιοχή της Επίχωσης, στη Λεμεσό.

Ο νεαρός, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, ηλικίας 24 ετών, περπατούσε ανυποψίαστο, συνοδευόμενο από μια 18χρονη κι ένα 21χρονο, όταν δέχθηκε επίθεση από 7-8 άτομα, χωρίς προηγουμένως να έχει προκληθεί οτιδήποτε, για να δικαιολογεί το περιστατικό.

Από την επίθεση και τα χτυπήματα που δέχθηκε ο νεαρός, κατέληξε στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί διάσειση, κάταγμα στη μύτη, εκδορές και μόλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Από τη μανία των νεαρών δεν γλίτωσαν ούτε η 18χρονη φίλη του θύματος, ούτε ο 21χρονος που τον συνόδευε, αφού επενέβησαν για να τον προστατεύσουν.

Ευτυχώς στη δική τους περίπτωση, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου