Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Γιατρός Τζάκσον: Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ!

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τον Ιούλιο του 2009. Ύστερα από δίκη ο προσωπικός του γιατρός, δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ (dr Conrad Murray) κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, εξέτισε το μισό της ποινής, αφέθηκε ελεύθερος και από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να πείσει τους πάντες για την αθωότητά του.

Οι συνεντεύξεις που έδωσε στη Mail on Sunday την τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας “60 minutes” μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν “εκρηκτικές”.

“Δεν σκότωσα εγώ τον Μάικλ Τζάκσον. Ήταν ναρκομανής. Ο Μάικλ Τζάκσον σκότωσε τον Μάικλ Τζάσκον κατά λάθος”, υποστηρίζει ο 60χρονος γιατρός υπογραμμίζοντας με πάθος ότι δεν ήταν εκείνος που έδωσε στον βασιλιά της ποπ τη μοιραία δόση του αναισθητικού Προποφόλ που τον σκότωσε.

Όσο για την πραγματική τους σχέση; Ο Μιούρεϊ την περιγράφει ίσως πιο γραφικά από όσο θα έπρεπε:

“Θέλετε να ξέρετε πόσο δεμένοι ήμασταν; Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ. Έπρεπε να του βάλω έναν καθετήρα προφυλακτικό γιατί ο Μάικλ είχε έλλειψη συνείδησης και ακράτεια. Ο Μάικλ δεν ήξερε πώς να βάζει προφυλακτικό, και έτσι το έκανα εγώ για εκείνον”.

Ανάμεσα στα πολλά που είπε ο Μιούρεϊ είναι ότι ο Τζάκσον χρειαζόταν αντικατάσταση γοφού, φορούσε ψεύτικη μύτη, δεν ήταν βιολογικός πατέρας σε κανέναν από τα τρία παιδιά του, ούτε είχε κοιμηθεί ποτέ με τη μητέρα των δύο, Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe).

Αυτό που σοκάρει όμως είναι ότι παρόλο που στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης ο γιατρός μιλά για τον Τζάκσον στον ενικό τονίζοντας πόσο πολύ τον αγαπά, όταν η δημοσιογράφος τον ρωτά “Πιστεύετε ότι ήταν παιδόφιλος”, η τεράστια παύση που έκανε μέχρι να πει τελικά ότι δεν είναι προετοιμασμένος να απαντήσει σε κάτι τέτοιο, τα λέει όλα.

Πηγή: http://inandout.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου