Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Χριστοφόρου: «Θα δώσω την ευκαιρία σε νεαρούς»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα επιβεβαίωσε τα όσα λέγονταν πως θα παραταχθεί με αρκετούς αναπληρωματικούς στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ, αφού η προσοχή είναι στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Ο αρχηγός Γιώργος Μερκής μίλησε εκ μέρους των παικτών.


Οι δηλώσεις του Χρ. Χριστοφόρου:

«Γνωρίζαμε από την αρχή πως η συμμετοχή μας είναι καθαρά για λόγους εμπειρίας. Στόχος μας είναι να αγωνιστούμε και του χρόνου στην Ευρώπη και προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα μας. Είναι δύσκολο να συμμετέχουμε και στις δύο διοργανώσεις και για αυτό τον λόγο, στο αυριανό παιχνίδι θα δώσω την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στην διοργάνωση. Θα αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο και καλύτερη ομάδα του ομίλου, σε μαι καυτή έδρα, αλλά θα πάμε για το καλύτερο».

Για τις αλλαγές:

«Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα από την αρχή και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από την στιγμή που δεν εκμεταλλευθήκαμε τους αγώνες στην έδρα μας, τότε συνειδητοποιήσαμε πως δύσκολα τα πράγματα και ο στόχος μας ο αρχικός είναι να ξαναβγούμε στην Ευρώπη».

Η τοποθέτηση του Γιώργου Μερκή:

«Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Τραμπζονσπόρ. Όσοι ποδοσφαιριστές επιλεγούν από τον προπονητή για να αγωνιστούν αύριο θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και θα έχουμε αρκετές εμπειρίες μετά το παιχνίδι. Εύχομαι να απολαύσουνν οι φίλαθλοι το παιχνίδι και καλή επιτυχία στην ομάδα μου».



- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου