Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ

Τη μεγαλύτερη κινητοποίηση, που γνώρισε ποτέ η Κύπρος, ετοιμάζουν εννέα συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις, που ετοιμάζονται να στείλουν το ξεκάθαρο μήνυμα πως οι πολιτικές της Τρόικας και της λιτότητας γονατίζουν το λαό.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες, νέοι και φοιτητές δίνουν ραντεβού για το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, στις δέκα το πρωί, στη Λευκωσία. Πέραν των εννέα συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων - ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, ΠΟΑΣ, ΕΚΥΣΥ, ΠΣΕΜ, ΕΚΑ και Ενώσεις Φοιτητών - που πήραν την πρωτοβουλία, στο πλευρό τους θα βρεθούν κι άλλες συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις, αφού οι επιπτώσεις της κρίσης άγγιξαν τους πάντες. 

 Οι περικοπές δαπανών και η λιτότητα δεν είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης, αλλά το αναπόφευκτο τίμημα, που πληρώνουμε σήμερα, λόγω των παράλογων πολιτικών του παρελθόντος, επεσήμανε ο Υπουργός Οικονομικών σε ομιλία στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ στη Λεμεσό. Παράλληλα, εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να θέσει τα δημόσια οικονομικά σε μια διορθωτική πορεία. -

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου