Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΚΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ - Μία κεφαλιά ήταν αρκετή

Χωρίς να παρουσιάσει το μεγάλο θέαμα, η Ομόνοια έφυγε με το διπλό από το ΓΣΖ κερδίζοντας με 1-0 την Αλκή, η οποία πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα και προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, αφού δεν χωρούσε βαθμολογικές απώλειες από αυτό το παιχνίδι.

Έκλεισε στα καρέ της την Αλκή, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει αισθητά την εστία του τερματοφύλακα της «Αθάνατης», Στυλιανού.

Από στημένη φάση
Οι πράσινοι κατάφερε να πετύχει το σκοπό της στην τελευταία φάση του αγώνα από στημένη φάση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μαργκάσα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αντράντε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο δοκάρι και έπειτα να αναπαυτεί στα δίχτυα για το 1-0.

Αντίδραση Αλκή
Στα πρώτα στάδια του β’ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και βγήκαν μπροστά, απειλώντας σε μία περίπτωση την Ομόνοια με ισοφάριση, στο 57’ με τον Δημητρίου, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει άλλους δρόμους για την εστία του Μορέιρα.

Στα μέτρα της Ομόνοιας
Σταδιακά, οι πράσινοι έφεραν το ματς στα μέτρα τους, κράτησαν την μπάλα και παρά το γεγονός ότι δεν βρήκαν μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, διατήρησαν το 1-0 που έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τελικό σφύριγμα, παρά την πίεση της Αλκής στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Σκόρερ: 45’+1 Αντράντε

Κίτρινες: 11’ Moυσταφά, 13’ Χριστοφίδης

Συνθέσεις:
Αλκή (Κ. Καϊάφας): Στυλιανού, Καστάνας (68’ Χριστούδιας), Χαραλάμπους, Φυλακτού, Δημητρίου, Μουσταφά (54’ Α. Παμαγιώτου), Κυπριανού, Χριστοφίδης, Λαΐφης, Χριστοφή, Γιουσίφ (84’ Λίλλης)
Ομόνοια (Τ. Σαβέφσκι): Μορέιρα, Κυριάκου, Σερφά, Αντράντε, Σκαραμοτζίνο, Μαργκάσα, Αγουιάρ (78’ Σοάρες), Ασις, Τέιλορ (67’ Πλατινί), Εφραίμ, Γκικίεβιτς (72’ Σκέμπρι)

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου

Source : http://www.24sports.com.cy



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου