Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

«ΚΥΡΙΑ» ΜΕ ΤΟ ΟΛΑ ΤΗΣ

Σαν σε προπόνηση η Ανόρθωση πέρασε από το Παφιακό κερδίζοντας την ΑΕΚ Κουκλιών με 5-1 πετυχαίνοντας την 4η φετινή της νίκη. Το πάθημα από την Δόξα την προηγούμενη αγωνιστική φαίνεται να έγινε μάθημα για τους ποδοσφαιριστές του Ζόρζε Κόστα, οι οποίοι χθες ήταν ασταμάτητοι. Η Ανόρθωση δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο της και ανέβηκε εκ νέου στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, εκεί που συγκατοικεί με τον Ερμή με 12 βαθμούς.

Αλέξα 0-1
Ο Κάλβο στο 8 έδωσε στον Αλέξα, ο τελευταίος έκανε το σουτ με τον Καϊρίνο να αποκρούει ασταθώς. Στην επιστροφή της μπάλας, ο Αλεξά και πάλι έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του κύπριου τερματοφύλακα.
Κολαούτι 0-2
Στο 11 ο Κολαούτι ο οποίος δέχτηκε την μπαλιά από τον Τόνι Κάλβο και με πλασέ αύξησε τον δίκτυ του σκορ στο 0-2, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.
Σταμπόλζιεφ 1-2

Η ΑΕΚ Κουκλιών κατάφερε να μειώσει σε μια αντεπίθεση. Στο 14’ ο Σταμπόλιεφ δέχτηκε την μπαλιά από τον Γκόμες και με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2 για την ομάδα του δίνοντας προσωρινά νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.


Αλέξα 1-3
Στο (29’), ο Αλέξα πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι και τρίτο για την ομάδα του. Ο Κάλβο ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ με τον Ρουμάνο μέσο της Ανόρθωσης να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Καϊρίνου, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.
Κάλβο 1-4
. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 40’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Γκόμες ανέτρεψε τον Φοφανά και τον Χρίστο Ηλία να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τόνι Κάλβο ο οποίος νίκησε τον Καϊρίνο κάνοντας το 1-4.
Κολαούτι 1-5
Με την ίδια όρεξη μπήκε στην επανάληψη η Ανόρθωση και στο 51’ αύξησε το δίκτυ του σκορ στο 1-5 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου από το πέρασμα της από το Παφιακό. Ο Νταν Αλέξα με μακρινή μπαλιά έστειλε την μπάλα στον Κολαούτι που έφυγε πίσω από την άμυνα της ΑΕΚ και πλάσαρε ιδανικά τον Καϊρίνο πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Aνόρθωση: Βαλβέρδε, Άντιτς, Ζόρζε, Παβίσεβιτς (70’ Παβίσεβιτς) , Αλέξα, Κάλβο (82’ Αντρέου), Γκριγκαλασβίλι , Κολαούτι, Δημητρίου, Φοφανα (67’ Αβραάμ), Μάκος

ΑΕΚ: Καϊρινος, Μπάνο, Χαραλάμπους, Γαρμπόζης, Γκόμες, Ακόστα (46’ Αράμπα), Ντε Μπρούνο (64’ Παχταλιάς), Μακρής, Σταμπόλζιεφ, Βέσλεμ (53’ Ντα Σίβλα), Βραντζικάν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκόμες, Γαρμπόζης / Φοφανά, Μάκος


- Source: http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου