Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Χατζηθωμάς: « Οι ευθύνες των παικτών θα είναι περισσότερες»

Ο πρόεδρος των παλαιμαχών ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ ο κ Πετράκης Χατζηθωμάς σε δηλώσεις του  έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα. Τόνισε ότι μετά την απομάκρυνση του Πάολο Σέρτζιο , ότι οι ευθύνες των ποδοσφαιριστών θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Κάλεσε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να συμπαρασταθεί της ομάδας για να βρεί τον δρόμο της.

Αναλυτικά:
Αρχικά τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις μετά την απομάκρυνση του Πάολο Σέρτζιο:
« Πάντα η θέση του προπονητή είναι η πιο εύκολη λύση όταν δεν πηγαίνει καλά η ομάδα, χωρίς να σημαίνει ότι διαφωνώ με την απομάκρυνση του Πάολο Σέρτζιο. Διότι τα έργα του στο διάστημα που βρισκόταν στην ομάδα δεν μας άφηναν, κάποια αισιοδοξία. Όμως πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να αποδείξουν κυρίως , αυτοί που ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ, ότι έχουν αντιληφθεί σε ποια ομάδα βρίσκονται. Διότι μπορεί να είχαν κάποιο όνομα, όμως ακόμη δεν μας έδειξαν τίποτα. Δεν σημαίνει τώρα που έφυγε ο προπονητής, ότι όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Οι ευθύνες των ποδοσφαιριστές θα είναι ακόμη περισσότερες''


Για την παρουσία του Γιάννου Ιωάννου:
« Πιστεύω ότι η προσωρινή λύση που επέλεξε η διοίκηση, ήταν η καλύτερη. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Γιάννος Ιωαννου. Η παρουσία του, θα είναι πολύ σημαντική. Εμείς ως παλιοί ποδοσφαιριστές, θα σταθούμε δίπλα στον Γιάννο Ιωάννου, στον νέο προπονητή που θα αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ, με στόχο να βρει τον δρόμο της η ομάδα μας.


Ένα μήνυμα στον κόσμο
«Πρέπει να αντιληφθούν οι οπαδοί μας, ότι όσο είναι αρνητικοί απέναντι στους παίκτες και στην διοίκηση, αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου. Πρέπει να στηρίξουν την ομάδα με τον σωστό τρόπο. Πάνω από όλα είναι το ΑΠΟΕΛ μας και πρέπει να είμαστε δίπλα του, τώρα στα δύσκολα»


- Source: http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου