Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Έπεσε η αυλαία στη γιορτή του κρασιού με πάτημα σταφυλιών – Ικανοποίηση για την προσέλευση VIDEO

Ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου, δηλώνουν οι διοργανωτές της Γιορτής του Κρασιού , αν και όπως αναφέρουν η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστη την γιορτή, αφού υπήρξε μικρή μείωση προσέλευσης από τους Κύπριους επισκέπτες.


Με χορό τραγούδι και πολύ κέφι, αποχαιρέτησαν ντόπιοι και ξένοι την 52η Γιορτή του Κρασιού, χθες βράδυ.

Αυλαία έριξε χθες βράδυ, η 52η Γιορτή του Κρασιού. Με την τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο Δημόσιο Κήπο, σηματοδοτήθηκε η έναρξη των προετοιμασιών για την 53η Γιορτή του Κρασιού.



Η φετινή γιορτή του κρασιού, πέτυχε το στόχο της και έστειλε μηνύματα πολύ σημαντικά για το Δήμο Λεμεσού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο newsit.com.cy, ο Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Χρίστου, « η Γιορτή, έστειλε μηνύματα που για εμάς, ήταν πολύ σημαντικά από την αρχή, ειδικότερα όσον αφορά την προβολή και την κατανάλωση των Κυπριακών κρασιών και φαγητών». 



Η κρίση ωστόσο, δεν άφησε ανεπηρέαστη την Γιορτή του Κρασιού, μας ανέφερε ο κύριος Χρίστου, αφού υπήρξε μία μικρή μείωση, ποσοστό που αγγίζει το 12%, στην προσέλευση από τους Κύπριους επισκέπτες.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Χρίστου, ανέφερε πως οι προετοιμασίες για την 53η Γιορτή του κρασιού ξεκίνησαν ήδη και ένας από τους στόχους των διοργανωτών, είναι να προηγηθούν εκδηλώσεις πριν ξεκινήσει η Γιορτή, οι οποίες θα έχουν επίκεντρο το Κρασί.

Δείτε τι δήλωσε o Δήμαρχος Λεμεσού και πλάνα από την τελετή λήξης της Γιορτής.



Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου