Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Real Madrid: «Ο Ρονάλντο θέλει 20 εκ. το χρόνο»!

Μπορεί ο Γκάρεθ Μπέιλ να απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την Ρεάλ Μαδρίτης και τον κόσμο, αλλά το ζήτημα με τον Ρονάλντο ακόμα δεν έχει λυθεί.

Ο Πορτογάλος άσσος δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» και όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των «μερένχες», Ραμόν Καλντερόν σε βρετανική ιστοσελίδα ο Ρονάλντο ζητάει 20 εκ. ευρώ τον χρόνο για να ανανεώσει με την Ρεάλ.

Όπως λέει πάντως ο Καλντερόν η Ρεάλ δεν είναι σε θέση να δώσει τέτοιο ποσό τον Ρονάλντο και παρόλο που κανείς δεν θέλει να τον χάσει από την ομάδα, ο Πέρεθ έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις.

«Ξέρω ότι δεν είναι χαρούμενος με όλη την στάση και την συμπεριφορά του προέδρου. Ζητάει 20 εκατομμύρια το χρόνο και αυτό είναι πολύ δύσκολο για την Ρεάλ. Νομίζω ότι ο Πέρεθ έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις στο τραπέζι σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με τον Ρονάλντο.

Φοβάται ότι κάποια στιγμή ο Ρονάλντο θα του πει, δεν θέλω να συνεχίσω, και αυτά θα είναι άσχημα νέα για την Ρεάλ. Θα ήθελα να τον δω να ολοκληρώνει την καριέρα του στη Ρεάλ αλλά είναι δύσκολη η κατάσταση τώρα», είπε ο Καλντερόν.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου