Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΕΛ - ΜΑΡΙΜΠΟΡ 1-1: Ανοικτό το αποτέλεσμα (φώτος)



Ανταπόκριση από ΓΣΠ

Προηγήθηκε, όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να πετύχει το σκοπό του έναντι στην Μάριμπορ, μένοντας στο ισόπαλο 1-1, στον πρώτο αγώνα του γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει μικρό προβάδισμα στην Μάριμπορ, όμως όπως αποδείχτηκε τα πράγματα είναι ανοικτά και ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πάρει το ζητούμενο στην Σλοβενία. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (06/08) στη Σλοβενία.

Ο ΑΠΟΕΛ άρεσε στο πρώτο ημίχρονο, που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως στο δεύτερο μέρος οπισθοχώρησε και μοιραία δέχθηκε την ισοφάριση. Πίεσε μετά που δέχθηκε το τέρμα, όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα. Χειροκροτήθηκαν στο τέλος οι παίκτες των γαλαζοκιτρίνων για την προσπάθειά τους.

Σόου Γκονσάλβες
Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στον αγώνα θέλοντας να επιβάλλει το δικό του ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο και τα κατάφερε να κλείσει στα καρέ της τη φιλοξενούμενη ομάδα, που στο πρώτο ημίχρονο αρκέστηκε στις αντεπιθέσεις.

Το ζητούμενο για τους γαλαζοκίτρινους ήρθε στο 21’, όταν μετά από καλή συνεργασία, ο Μοράις έδωσε στον Γκονσάλβες, ο οποίος μέσα στην περιοχή κατέβασε την μπάλα με το στήθος, γύρισε και με ωραίο σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς, κάνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα, ο ΑΠΟΕΛ έλεγξε το ρυθμό, όμως έριξε κάπως τους ρυθμούς, κρατώντας το υπέρ του σκορ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Νωθρός ο ΑΠΟΕΛ
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σλοβένοι μπήκαν με πιο επιθετικές διαθέσεις, με τον ΑΠΟΕΛ να παρουσιάζεται πιο νωθρό και πεσμένο. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της Μάριμπορ και μάλιστα κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 64΄, όταν μετά από σέντρα του Ραΐσεβιτς ο Ταβάρες με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Πάρντο και σημείωσε το 1-1.

Πίεσαν οι γαλαζοκίτρινοι
Με το σκορ να μην είναι αυτό που ήθελαν οι γαλαζοκίτρινοι πίεσαν, όμως δεν μπόρεσαν να πάνε κόντρα στο σκορ. Είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία ο Αλωνεύτης στο 80’, αλλά προ κενής εστίας δεν κατάφερε να βρει στόχο. Ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Μπούντιμιρ και δίκαια όπως δείχνει ο τηλεοπτικός φακός, όμως ο διαιτητής κιτρίνισε τον Κροάτη επιθετικό - σε άλλες δύο περιπτώσεις ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι με την ίδια κατάληξη.

Σκόρερ: 21’ Γκονσάλβες / 64’ Ταβάρες

Κίτρινες: 6’ Ολιβέιρα, 77’ Μαντούκα, 92’ Μπούντιμιρ /55’ Φιλίποβιτς, 89’ Χαντάνοβιτς

Συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ (Π. Σέρτζιο): Πάρντο, Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Αμορίν, Ντα Σίλβα (85’ Μπενασούρ), Μοράις, Γκόμες, Χαραλαμπίδης (73΄ Μπούντιμιρ), Μαντούκα, Αλεξάνδρου (73’ Αλωνεύτης), Γκονσάλβες.
Στον πάγκο έμειναν οι Χιώτης, Βινίσους, Μπόρδα, Σωτηρίου

Μάριμπορ (Α. Τσάτσιτς): Χαντάνοβιτς, Ραΐσεβιτς, Βίλερ, Άρχους, Φιλίποβιτς, Μίλετς, Ιμπραΐμι (71’ Μέγιατς), Τσβιγιάνοβιτς, Ταβάρες (83’ Πότοκαρ), Φάϊτς (65’ Μεντί), Μπόχαρ
Στον πάγκο έμειναν οι Πρίντιγκαρ, Ντερβίσεβιτς, Μέρτελ, Τσρνιτς
Διαιτητής: Serhiy Boiko (Ουκρανός)

Το live του αγώνα


94' Τέλος αγώνα
93'Σουτ από τον Μαντούκα μόλις έξω
92' Κίτρινη στον Μπούντιμιρ για θέατρο, νέες διαμαρτυρίες από τον ΑΠΟΕΛ
90' Σέντρα από τον Αλωνεύτη δεν βρέθηκε κάποιος να κάνει την κεφαλιά
89' Σουτ από τον Γκονσάλβες άουτ
89' Κίτρινη στον Χαντάνοβιτς για καθυστέρηση
85' Έξω ο Ντα Σίλβα, μέσα ο Μπενασούρ
83' Έξω ο Ταβάρες, μέσα ο Πότοκαρ
82' Κίτρινη στον Γκονσάλβες για θέατρο
80' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ με τον Σέρτζιο να περνά εξαιρετική μπαλιά στον Αλωνεύτη αλλά σε κενή εστία να αστοχεί!
77' Κίτρινη στον Μαντούκα για θέατρο σε πέσιμο στην περιοχή
75' Μεγάλη ευκαρία για τον ΑΠΟΕΛ με τον Αμορίν μέσα από την μικρή περιοχή να πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα να βρίσκει σε κεφάλι αντιπάλου και να πάει κόρνερ 3' Διπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ με τους Μπούτιμιρ και Αλωνεύτη να παίρνουν τις θέσεις των Χαραλαμπίδη και Αλεξάνδρου
72' Έξω ο Ιμπραίμι, μέσα ο Μέτσατς
71' Καλή ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ με τον Μαντούκα να πιάνει κεφαλιά μόλις έξω
67' Κίτρινη στον Ολιβέιρα
65' Πρώτη αλλαγή για την Μάριμπορ με τον Μεντί να περνά στην θέση του Φάγιτς
64' Σκοράρει η Μάριμπορ με τον Ταβάρες
58' Καλή κεφαλιά από τον Ραίσεβιτς έξω
54' Κίτρινη κάρτα στον Φιλίποβιτς για φάουλ στον Μαντούκα
50' Σουτ από πλάγια από τον Μπόχα αποκρούει ο Χαντάνοβιτς
46' Έναρξη του αγώνα, χωρίς αλλαγές
45' Τέλος ημχρόνου
41' Ο Ολιβέιρα από καλό σημείο έπισε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα έξω
40' Κόρνερ για τον ΑΠΟΕΛ.
33' Ο Γκονσάλβες με την όλη παρουσία του αλλά και το γκολ κερδίζει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα
31' Κεφαλιά από τον Αμορίν δεν βρήκε στόχο
22' Ντεμπούτο με γκολ για τον Γκονσάλβες
21' Ήταν η σέντρα από δεξιά από τον Μοράις, ο Γκονσάλβες στο ύψος του πέναλτι κατέβασε την μπάλα, γύρισε έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές μας
21' ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ με τον Γκονσάλβες
18' Μακρινό σουτ από τον Κριστιάν ψηλά έξω
15' Ανεβαίνει ο ΑΠΟΕΛ μαζί του και ο κόσμος
12' Πρώτη καλή φάση για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γκονσάλβες έδωσε ωραία στον Χαραλαμπίδη που έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Χαντάροβιτς σε δύσκολη επέμβαση
9' Σουτ από τον Χαραλαμπίδη έξω από την περιοχή άστοχο
7' Πλασέ του Ταβάρες υπό πίεση έξω
4' Ορεξάτες οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα
1' Άρχισε το παιχνίδι.
0' Πάνω από 19 χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο
0' Το πλάνο του Σέρτζιο. Ο Πάρντο θα είναι στο τέρμα και στο κέντρο της άμυνας οι Αμορίν και Ολιβέιρα. Στα άκρα θα παίξουν αριστερά ο Κριστιάν και δεξιά ο Σέρτζιο. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Γκόμες και Μοραίς ενώ ρόλο οργανωτή θα αναλάβει ο Μαντούκα.
0' Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε ζωντανά την πρώτη μονομαχία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League κόντρα στην Μάριμπορ Σλοβενίας





                                          

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου