Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Απόλλων: Σκόραρε δύο φορές ο παικταράς

Με δύο άπιαστες εκτελέσεις φάουλ, ο Γκαστόν Σανγκόι «είδε» δίχτυα στη φιλική ήττα των «γαλάζιων» με 4-2 από τη Μάντοβα.

Σκόραρε και μάλιστα δις ο Γκαστόν Σανγκόι. Το αστέρι του φετινού Απόλλωνα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και με δύο άψογες εκτελέσεις φάουλ πέτυχε ισάριθμα τέρματα.

Ο Απόλλωνας ωστόσο ηττήθηκε με 4-2 από τη Μάντοβα στο τρίτο φιλικό επί ιταλικού εδάφους. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου, δεν ήταν κακή, χρειάζεται όμως περαιτέρω βελτίωση.

Η επίσημη ενημέρωση για το φιλικό:

Την ήττα με 4-2 γνώρισε η ομάδα μας στο 3ο φιλικό παιχνίδι της επί ιταλικού εδάφους από την Μάντοβα το απόγευμα της Τετάρτης (31/07). Ένα αποτέλεσμα το οποίο σε καμία απολύτως περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Σίγουρα όμως η ομάδα μας χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλεία για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κενά και αδυναμίες στην απόδοση μας, ωστόσο δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι έχουν έρθει στην ομάδα μας οκτώ νέοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χρειάζονται και χρόνο προσαρμογής. Χρόνο επίσης χρειάζεται η ομάδα για να αποκτήσει ομοιογένεια.

Σίγουρα όταν είσαι Απόλλωνας είναι στενάχωρο να μένεις μακριά από τις νίκες έστω και σε φιλικά παιχνίδια, ωστόσο όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα βλέπουν και αναγνωρίζουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται απ΄όλα τα μέλη της αποστολής.

Αυτό το οποίο μετρά είναι τα επίσημα παιχνίδια, και σ΄αυτά ο Απόλλωνας θα είναι πανέτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των χιλιάδων οπαδών του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δυο τέρματα της ομάδας μας πέτυχε με αριστουργηματικές εκτελέσεις φάουλ ο Γκαστόν Σανγκόι.

Ενδεκάδα Απόλλωνα: Φανή, Στυλιανού, Μερκής, Αγγελής Χαραλάμπους, Φροξυλιάς, Χάμπος Κυριάκου, Γκουλιόν, Φράγκος, Άλεξ Κωνσταντίνου, Χάμπερ, Ρομπέρ.

Eνδεκάδα Μάντοβα: Bavena, Denny, Baltieri, Spinale, Olivi, Bini, Alberto, Nicolo, Simone, Luciano, Floriano.

Στο δεύτερο μέρος πέρασαν ως αλλαγή οι: Σανγκόι, Ντανανάε, Βάλε, Βασιλείου, Σταύρου και Παπουλής.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ)


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου