Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Εύκολα ο Άρης

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και πιο τυχερός στο δεύτερο ο Άρης νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". 

Ο Μανιάς άνοιξε το σκορ και ο Κολοβέτσιος με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Με το γκολ του Μιχάλη Μανιά στο 25' πήρε αυτό που άξιζε από το πρώτο ημίχρονο. 

Πιο κινητική από τον "Άγιαξ" η ομάδα τουΓιάννη Χατζηνικολάου, είχε δοκάρι με τον σκόρερ πριν από το 1-0 και άλλες μικροευκαιρίες από όμορφες συνεργασίες έξω και μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Όχι ότι ο ΠΑΣ ήταν παθητικός σε αυτό το διάστημα, καθώς ο Ίλιτς θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Απλώς έλειψε από την ομάδα των Ιωαννίνων η ουσία. 

Όπως στο δεύτερο μισό, κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν ανώτερη χάρη και στην παρουσία του φρέσκου και κινητικού Τσάβες. Αντί όμως να έρθει το 1-1, ήρθε το 2-0 στο 60' από την άτυχη στιγμή του Κολοβέτσιου, ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε στη σύγκρουση με τον Αμπάρη (δέχθηκε και σπρώξιμο από τον Αγκάνθο). 

Οι Γιαννιώτες δεν σκόραραν ούτε στις ευκαιρίες του τελευταίου 10λεπτου και ο Άρης κράτησε ανέπαφη την εστία του, νικώντας 2-0.

Άρης: Διούδης, Κύργιας, Πουλίδο, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Κοτσαρίδης, Ουντότζι, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Μανιάς, Ηρακλής
Έπαιξαν επίσης: Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Αγγελούδης, Γκόλιας, Έλσνερ Νταμαρλής, Τσουκάνης, Ρένια, Καραγιάννης και Αντωνιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζιμόπουλος, Κεϊτά, Λίλα, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Βίλα, Βισέντο, Ίλιτς
Έπαιξαν επίσης οι: Τσάβες, Κρητικός, Αμπάρης, Σκόνδρας, Γιάκος, Αυγενικού

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου