Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ :Μια ξεχωριστή βραδιά (video Sangoy)

Ήταν μια, πραγματικά, ξεχωριστή βραδιά η χθεσινή για τους φίλους του Απόλλωνα. Η παρουσίαση του ρόστερ που έγινε στο κλειστό αθλοπαιδιών του συλλόγου είχε πολλά.

Παλμό, πανηγυρισμούς, τιμητικές διακρίσεις και ντελίριο ενθουσιασμού με την ανακοίνωση της 6ης μεταγραφής… του Γκαστόν Σανγκόι.

Οι υπεύθυνοι τήρησαν τις υποσχέσεις τους και πρόσφεραν στον κόσμο που παρευρέθηκε μεγάλες στιγμές. Το κλειστό δεν μπόρεσε να χωρέσει τους τέσσερις και πλέον χιλιάδες οπαδούς, οι οποίοι έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στα νέα αποκτήματα τι έχουν να περιμένουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να ζητήσουν και πάλι πρωτάθλημα από τον Νίκο Κίρζη και την ομάδα του, η οποία, ανέβασε τον πήχη ψηλά. Πάντως, ο Χριστάκης Χριστοφόρου δεν παρέλειψε να αναφέρει πως στόχος της ομάδας του για φέτος είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Πριν την παρουσίαση του ρόστερ τιμήθηκαν οι Σωφρόνης Αυγουστή για την πολυετή προσφορά του, όπως και οΜπρούνο Βάλε που ανακηρύχθηκε MVP του Απόλλωνα κατά την περσινή περίοδο.

Ακολούθως έγινε η παρουσίαση του ρόστερ με τον κόσμο να αποθεώνει κάθε παίχτη ξεχωριστά. Στα αξιοσημείωτα, οι πολλές ανακοινώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που δείχνουν πως στον Απόλλωνα δεν παρεκκλίνουν από τους αρχικούς τους στόχους και δίνουν «τόπο στα νιάτα».

Μεγάλος πανικός επικράτησε στην παρουσίαση του Γιώργου Μερκή, ο οποίος φορούσε και τη νέα φανέλα, με την οποία θα αγωνίζεται η ομάδα φέτος.

Ακολούθως, πήρε το λόγο ο Νίκος Κίρζης κι έκανε ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Οι οπαδοί δεν μπορούσαν να κρατηθούν και φώναζαν το σύνθημα: «που 'ναι ο τρελός ο Αργεντινός», για να πάρουν την απάντηση από τον πρόεδρο: «περιμένατε 3 χρόνια, δεν περιμένετε άλλα 3 λεπτά;»

Τελικά, η έκπληξη της βραδιάς ήταν και η πιο εκκωφαντική, καθώς ο κ. Κίρζης ανακοίνωσε την απόκτηση τουΓκαστόν Σανγκόι για τα επόμενα 3 χρόνια. Δεν περιγράφεται το τι έγινε στο κλειστό, καθώς όλος ο κόσμος ήταν τρελαμένος.

Ακολούθως έπαιξε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του παίχτη, καθώς και μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις του, με τις οποίες κάνει λόγο για επιστροφή στο σπίτι του:



Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου