Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Ήττα στο τελευταίο φιλικό στο Όμπερτραουν

Την ήττα με 3-0 δέχθηκε το ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο φιλικό των «γαλαζοκιτρίνων» επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο τη γερμανική Χόφενχαϊμ.

Αποχαιρετά με ήττα τη σειρά φιλικών αγώνων επί αυστριακού εδάφους το ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» στον τελευταίο τους αγώνα στο Όμπερτραουν έχασαν με 3-0 από την γερμανική Χόφενχαϊμ.

Η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι στο 35ο λεπτό σε μία φάση πάντως που διαμαρτυρήθηκε όλη η ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Οι Γερμανοί στο πρώτο ημίχρονο έτρεχαν πολύ περισσότερο, έλεγχαν το ρυθμό και ήταν πιο επικίνδυνοι. Οι πρωταθλητές μας σε αυτό το διάστημα, δεν κατάφεραν να απειλήσουν παρά μόνο σε μία περίπτωση με σουτ του Μοράις.

Στην επανάληψη όμως το σκηνικό διαφοροποιήθηκε, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Πάολο Σέρτζιο ανέβασαν ταχύτητα. Η είσοδος κυρίως του Ισμαΐλ Γκονζάλες άλλαξε το σκηνικό και το ΑΠΟΕΛ άρχισε να απειλεί. Μάλιστα μέχρι το 70΄, οι παίκτες του Πάολο Σέρτζιο δικαιούνταν κάποιο τέρμα, καθώς δημιούργησαν ευκαιρίες.

Ωστόσο σχεδόν κάθε φορά που οι Γερμανοί έβγαιναν στην κόντρα, η εστία του Πάρντο κινδύνευε. Άλλωστε, τα άλλα δύο γκολ της Χόφενχαϊμ για το τελικό 3-0, επιτεύχθηκαν μέσω αντεπιθέσεων. 

Το 2-0 έγινε κατόπιν λάθους του Αμορίν, αφού σε μία μακρινή μπαλιά της Χόφενχαϊμ, ο βραζιλιάνος αμυντικός ενώ έδειξε να ελέγχει πιέστηκε από τον επιθετικό των Γερμανών, με αποτέλεσμα το γύρισμά του προς τα πίσω για τον Πάρντο να είναι αδύναμο κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο επιτιθέμενος και σκόραρε. 

Το 3-0 προήλθε με κοντινό πλασέ ύστερα και πάλι από αντεπίθεση και φάση διαρκείας στα καρέ του ΑΠΟΕΛ.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Σέρτζιο χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές με τις αλλαγές να γίνονται από το 46΄ και εντεύθεν.

Πάρντο, Ολιβέιρα (Αρτυματάς), Αμορίν (Μπόρδα), Σέρτζιο (Σολωμού), Ηλία (Πιέρος), Μοράις (Βινίσιους), Ντα Σίλβα (Αντωνιάδης), Μπενασούρ (Γκόμες), Χαραλαμπίδης (Σατσιάς), Μαντούκα (Αλωνεύτης), Μπούντιμιρ (Ίσμα).

Πηγή: http://www.newsit.com.cy 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου