Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Απίστευτο περιστατικό: Νεαρός, θολωμένος από ερωτική απογοήτευση όρμησε σε ναρκοπέδιο της ΕΦ για να αυτοκτονήσει!

- Είχε ειδοποιήσει την μητέρα του για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει
- Από τύχη, ο ριψοκίνδυνος νεαρός γλίτωσε με μόνο κάποιες εκδορές στο σώμα του
- Η έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας του έσωσε τη ζωή

Μια παρόρμηση της στιγμής κόντεψε να αποβεί μοιραία για την ζωή 24χρονου από τα Λύμπια. Μετά από ερωτική απογοήτευση εισήλθε σε ναρκοπέδιο. Ευτυχώς, την γλίτωσε με μόνο κάποιες εκδορές στο σώμα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:40 τα ξημερώματα σήμερα όταν ο 24χρονος νεαρός ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή Αθηένου - Λύμπια κόντα στην νεκρή ζώνη εισήλθε σε ναρκοπέδιο της Εθνικής Φρουράς.

Μάλιστα σε κάποιο στιγμή αυτός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει μέσα στο σκοτάδι ανάμεσα στις διασκορπισμένες αντιαρματικές νάρκες. Από τύχη και μόνο ο ριψοκίνδυνος νεαρός την γλίτωσε με μόνο κάποιες εκδορές στο σώμα του.

Τον νεαρό σε κατάσταση πανικού, αφού είχε ήδη αρχίσει να συνειδητοποιεί την επικίνδυνη του πράξη, εντόπισαν άνδρες της αστυνομίας, στην νεκρή ζώνη. Αφού τον καθησύχασαν, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφερε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού.

Στην γραπτή του κατάθεση, ανέφερε στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή του την ενέργεια και οι οποίοι σχετίζονταν με ερωτική απογοήτευση.

Ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ έγιναν συστάσεις στην οικογένεια του για παρακολούθηση του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την αστυνομία ειδοποίησε η μητέρα του νεαρού, λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του από το σπίτι τους και αφού προηγουμένως την είχε ενημερώση για την ερωτική απογοήτευση που τον βασάνιζε και τον είχε πληγώσει.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου