Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Έχασε την μάχη για τη ζωή ο 18χρονος εθνοφρουρός

Απεβίωσε γύρω στις 11:30 το πρωί ο νεοσύλλεκτος εθνοφρουρός Χαράλαμπος Δημοσθένους 18 ετών, ο οποίος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από την εμπλοκή του σε σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Στην μοτοσικλέτα επέβαινε και δεύτερος εθνοφρουρός ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Από το δυστύχημα ο οδηγός της μηχανής, που υπηρετούσε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Αναρίτας, υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πνευμοθώρακα και θλάση του δεξιού πνεύμονα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε διασωληνομένος από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ στον δρόμο Αγίας Μαρινούδας- Γεροσκήπου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο Δημοσθένους οδηγώντας την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα σε μια στροφή του δρόμου έχασε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να χτυπήσει σε ανάχωμα ύψους 1,5 περίπου μέτρου.

Ο δεύτερος νεοσύλλεκτος 18 ετών που υπηρετεί επίσης στο ΚΕΝ Αναρίτας, υπέστη ελαφρά τραύματα, και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Και οι δύο νεοσύλλεκτοι εθνοφρουροί δεν έφεραν προστατευτικά κράνη. Οι δύο νεοσύλλεκτοι οπλίτες είχαν πάρει την πρώτη άδεια τους από την ημέρα της κατάταξης τους χθες το απόγευμα.

Πηγή: http://www.24news.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου