Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Τέλος εποχής! Ροναλντίνιο και Ραμίρες δεν θα ξαναφορέσουν τη φανέλα της «Σελεσάο»

Η είδηση πως ο Ροναλντίνιο δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας κάνει τον γύρο του κόσμου. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Χοσέ Μαρία Μαρίν. 

Ο λόγος, τα πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Ραμίρες.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας, παραχώρησε δηλώσεις στην «O Globo» και με βάση τα λεγόμενα του, είναι απίθανο να ξαναδούμε τους Ροναλντίνιο και Ραμίρες να αγωνίζονται με τα χρώματα της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο λόγος είναι τα πειθαρχικά παραπτώματα που έκαναν στο παρελθόν. Ο Μαρίν ανέφερε αρχικά, «Η συμπεριφορά των παικτών που φοράνε τη φανέλα της Βραζιλίας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου είναι το κλειδί για να παραμείνουν στην ομάδα».

Για τον Ροναλντίνιο, σχολίασε τη συμπεριφορά του στο φιλικό με τη Χιλή, «Με καλείτε για ένα δείπνο σπίτι σας, εγώ φτάνω και εσείς δεν είστε εκεί. Σας περιμένω, εσάς τον οικοδεσπότη και είστε ο τελευταίος που φτάνει».

Για τον Ραμίρες, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη σύζυγο του, «Υπάρχει ένας παίκτης, που δεν θέλω να κατονομάσω, του οποίου η γυναίκα χαρακτήρισε μαφία την Ομοσπονδία επειδή ο σύζυγός της δεν κλήθηκε στην προεπιλογή».

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου