Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Παντρεύεται τον αγαπημένο του ο Γρεγκ Λουγκάνης

Σχέδια γάμου για τον φθινόπωρο κάνει ο θρύλος της κατάδυσης Γκρεγκ Λουγκάνις. 

Ο 53χρονος τεσσερις φορές χρυσός ολυμπιονίκης παραδέχτηκε την πρόθεσή του να παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφό του, Τζόνι Τσέιλοτ.

«Όσο ερωτεύομαι τον Τζόνι τόσο ερωτεύομαι τον εαυτό μου. Είναι ό,τι είχε επιφυλάξει το Σύμπαν για μας», δήλωσε ο 53χρονος Λουγκάνις στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού «People».

Ο τέσσερις φορές χρυσός ολυμπιονίκης ανακοίνωσε την είδηση στους θαυμαστές του και μέσω twitter: «Είναι επίσημο. Ναι, παντρευόμαστε. Αγαπώ τη ζωή μου και αγαπώ τον Τζόνι Τσέιλοτ».

Ο Λουγκάνις, υιοθετημένος από Έλληνες γονείς, παραδέχτηκε την ομοφυλοφιλία του το 1994 ενώ ένα χρόνο αργότερα αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον ιό του AIDS.

Ο Λουγκάνις, είναι ο μοναδικός αθλητής που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3 μ. και 10 μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες τόσο του 1984 στο Λος Άντζελες όσο και του 1988 στη Σεούλ. Η σκηνή του τραυματισμού του το 1988 κατά τη διάρκεια κατάδυσής του έχει καταγραφεί ως μια από τις πιο συγκλονιστικές στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εκτός από προπονητής καταδύσεων στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ ενώ έχει ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και με την εκπαίδευση σκύλων.

Source: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου