Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Άφησαν ελεύθερο τον Πακιστανό που συνέλαβαν για το φόνο του κρεοπώλη

Ξαναρχίζουν οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του 77χρονου κρεοπώλη Γιώργου Σταύρου που διαπράχθηκε χθες το πρωί στην Αγλαντζιά. 

Τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, εκτέλεσαν τελικά σήμερα το πρωί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος 27χρονου Πακιστανού που καταζητείτο για την υπόθεση. Ωστόσο, μέσα από την κατάθεσή του δεν προέκυψε τίποτα ενοχοποιητικό εναντίον του.

Μοιραία, οι έρευνες ξαναρχίζουν από την αρχή με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά. Σημειώνεται ότι η Αστυνομία άπλωσε τα δίχτυά της προς την πλευρά του Πακιστανού, κατόπιν μαρτυρίας ότι ο 27χρονος αλλοδαπός θεάθηκε να απομακρύνεται από τη σκηνή, μετά το φονικό.

Ο 77χρονος κρεοπώλης βρέθηκε αιμόφυρτος από περαστικούς λίγο μετά τις 6 το πρωί χθες, μέσα σε ψυγείο κρεάτων στο κρεοπωλείο του.

Με βάση την ιατροδικαστική εξέταση, ο φερόμενος θύτης κατάφερε στον 77χρονο κρεοπώλη 35 τ μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι.

Στο μεταξύ, όπως ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ο 55χρονος γιος του θύματος, όταν είδε τα αίματα κι ενώ ο πατέρας του διακομιζόταν ήδη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, δεν αντιλήφθηκε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και θεώρησε ότι τα αίματα είναι είτε από τα κρέατα, είτε ο πατέρας του είχε χτυπήσει στα τσιγκέλια του ψυγείου.

Ο άτυχος 77χρονος περιγράφεται από τον στενό οικογενειακό και φιλικό του κύκλο, ως φιλήσυχος άνθρωπος, ο οποίος δύσκολα θα μπορούσε να έχει διαφορές με οποιονδήποτε.

Σημειώνεται ότι βρέθηκαν χρήματα πάνω στο θύμα, γεγονός που προβληματίζει τους αστυνομικούς, για τα πραγματικά κίνητρα του δράστη.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου