Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Αποκλειστικό: ΕΔΕΚ: Συνεχείς αλλαγές - Νέο πρόεδρος στη Λευκωσία – μετακινούνται επαγγελματικά στελέχη -παραιτήθηκε ο εκτελεστικός γραμματέας στη Λευκωσία

Την Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας του Κ.Σ. ΕΔΕΚ αφήνει μετά από 20 χρόνια πορείας ο μέχρι χθες πρόεδρος της Τάκης Χριστοδούλου.
Tην θέση της προεδρίας της Επιτροπής ανάλαβε από σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΕΔΕΚ στην Λακατάμια, Γιάννης Πιερίδης ο οποίος εκλέχτηκε  χωρίς συνυποψήφιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του troktikocyp για την θέση του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας υπήρξε ενδιαφέρων και από άλλα κομματικά στελέχη τα οποία αποσύρθηκαν ύστερα από παρότρυνση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Δημήτρη Παπαδάκη. 

Οι πληροφορίες μιλούν για τοπικό στέλεχος του Κινήματος από τα Λύμπια το οποίο έδειξε ενδιαφέρων καθώς επίσης  και για αδελφό υψηλόβαθμου στελέχους της ηγετικής πυραμίδας του Κινήματος.    

Ο τέως πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής  Λευκωσίας Τάκης Χριστοδούλου, ανάλαβε τα ινία της Νέας Αγρτοτικής Κίνησης η οποία δημιουργήθηκε μετά τη διάλυση της Παγκύπριας Οργάνωσης Αγροτών – Αγροτική με τελευταίο πρόεδρο τον Γιώργο Μουττά. Δεύτερη αδιάψευστη πηγή πληροφορεί το troktikocyp ότι οι λόγοι της διάλυσης της προηγούμενης Αγροτικής Οργάνωσης ήταν η διασπάθιση χρήματος, η κακοδιαχείριση και η αδιαφορία που επέδειξε ο κ. Μουττάς για την Οργάνωση.


Φαίνεται να υπάρχουν ακόμη περισσότερες εξελίξεις στο κόμμα των σοσιαλιστών. Ίδιες με τις προηγούμενες καλά ενημερωμένες πηγές μας αναφέρουν μετάθεση επαγγελματικού στελέχους του Κινήματος στην Νεολαία ενώ σήμερα το πρωί στην συνέλευση της Γραμματείας του Κινήματος ανακοινώθηκε και η παραίτηση άλλου επαγγελματικού στελέχους.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου