Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αργυρός ο Γιώργος Αχιλλέως

Το Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Αχιλλέως, στο αγώνισμα του Σκητ στη Σκοποβολή.


Ο Κύπριος πρωταθλητής, έφτασε μέχρι τον τελικό της διεκδίκησης του Χρυσού μεταλλίου, όπου, παρά το ότι ο αντίπαλος του αστόχησε πρώτος, τελικά έχασε από τον Ιταλό Λουίτζι Αγκουστίνο Λόντε. Ο Αχιλλέως είχε στον τελικό 13/16 και ο αντίπαλος του 15/16 επιτυχημένες προσπάθειες.

Για να φτάσει μέχρι τον τελικό, ο Γιώργος Αχιλλέως ολοκλήρωσε τον προκριματικό στην πρώτη θέση της κατάταξης με 123/125 δίσκους, ενώ στη διαδικασία του ημιτελικού στην οποία συμμετείχαν οι έξι πρώτοι αθλητές, ισοβάθμησε στη 2η θέση με τον Αιγύπτιο Αζμί Μεΐλμπα. Αμφότεροι σημείωσαν 15/16 επιτυχίες, και στη συνέχεια ο Αχιλλέως επικράτησε στη διαδικασία του shoot-off για να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου αντιμετώπισε τον Ιταλό αθλητή.

Ο Ανδρέας Χάσικος που συμμετείχε επίσης στο αγώνισμα, ολοκλήρωσε στην 7η θέση της κατάταξης με 119/125 επιτυχίες. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κυπριακής καταγωγής Ευθύμιος Μίτας που αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελλάδας.

Το Αργυρό μετάλλιο του Αχιλλέως είναι το 4ο για την Κύπρο στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες, ύστερα από το Χρυσό της Αρτυματά (Στίβος), και τα Χάλκινα των Κουττούκη (Τάε Κβο Ντο) και Ιωάννου (Κωπηλασία).
Νωρίτερα το πρωί, η γυναικεία ομάδα του Μπιτς Βόλεϊ αποτελούμενη από τις Κωνσταντίνου και Αγγελοπούλου, έχασε από την αντίστοιχη Ελληνική ομάδα με 0-2 (16-21, 31-33). Το δεύτερο σετ είχε χρονική διάρκεια 39 λεπτά !!!. Η ομάδα θα διεκδικήσει στη συνέχεια μία θέση μεταξύ 5-8.

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου