Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κόκκινος συναγερμός με πτώμα σε κατάσταση αποσύνθεσης στην Παλλουριώτισσα

- Ελληνοπόντιος βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα του διαμερίσματός του
- Το πτώμα ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης
- Τον βρήκαν λόγω της απίστευτης δυσωδίας
- Παρελθόν αλκοολισμού και χρήσης …

Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκε αργά χθες βράδυ το αρχηγείο αστυνομίας μετά τον εντοπισμό πτώματος Ελληνοπόντιου, σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η υπόθεση ήρθε στο φώς όταν γειτονικά πρόσωπα του Ελληνοπόντιου, ανησύχησαν όταν η δυσωδία που αναδυόταν από το διαμέρισμά του, έγινε πλέον αποπνικτική.

Νομιζόμενοι ότι ο Ελληνοπόντιος άφησε μέσα στο διαμέρισμά του σκουπίδια, καθώς η γυναίκα του απουσίαζε εδώ και μέρες στο εξωτερικό, επιχείρησαν να ανοίξουν την πόρτα προκειμένου να διαπιστώσουν ακριβώς τη συνέβαινε.

Δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν να ειδοποιήσουν συγγενικό πρόσωπο του θύματος, το οποίο κατάφερε τελικά χθες βράδυ να πετύχει είσοδο στο διαμέρισμα από παράθυρο και εντόπισε νεκρό τον 50χρονο στην τουαλέτα, σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας απέκλεισαν τη σκηνή, στάθηκε όμως αδύνατο να εισέλθουν στο διαμέρισμα για εξετάσεις λόγω της έντονης μυρωδιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.com.cy αυτό έγινε κατορθωτό μόνο μετά την άφιξη ομάδας πυροσβεστών οι οποίοι προσέγγισαν το νεκρό με τη χρήση ειδικών αντιασφυξιογόνων μασκών.

Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για παρελθόν αλκοολισμού και χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, ο ιατροδικαστής κατάφερε μετά από αρκετή ώρα να προβεί σε μια πρώτη αυτοψία στη σκηνή, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 50χρονου Ελληνοπόντιου, η γυναίκα του οποίου επιστρέφει σήμερα εσπευσμένα από το εξωτερικό, θα εξακριβωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στη σορό του.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου