Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Λευκωσία: «Η ζωή μου είναι ένα μαρτύριο» δήλωσε η 51χρονη που κάρφωσε με μαχαίρι το γιο της

Σοβαρό αδίκημα έκρινε το δικαστήριο την πράξη της 51χρονης μάνας η οποία μαχαίρωσε το παιδί της τον περασμένο Φεβρουάριο, έλαβε όμως υπόψη του την πρόκληση από πλευράς του 22χρονου παιδιού της, την αυθόρμητη αντίδραση της, το λευκό ποινικό μητρώο της και τα άλλα δύο παιδιά της που πάσχουν από νοητική στέρηση.

Με τα πιο πάνω δεδομένα το δικαστήριο κατάληξε στην ετυμηγορία για τριετή φυλάκιση με αναστολή.
Η 51χρονη όπως κατάθεσε στο δικαστήριο βιώνει ένα Γολγοθά εφόσον το θύμα, ο 22χρονος, είναι χρήστης εξαρτησιογόνων ουσιών, τα δύο παιδιά της πάσχουν από νοητική στέρηση και χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, είναι διαζευγμένη, ενώ στο σπίτι ζει με τα τέσσερα παιδιά της , το ένα εκ των οποίων έχει ανήλικο παιδί.

Η τραγωδία είχε ξεκινήσει από μια ασήμαντη λογομαχία με την κόρη της, στην οποία επενέβη ο 22χρονος ο οποίος την κτύπησε με τα χέρια του. Η 51χρονη μετέβη στον αστυνομικό σταθμό της Πύλης Πάφου για να καταγγείλει το περιστατικό. Όταν επέστρεφε στο σπίτι η λογομαχία συνέχισε με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε καβγά. Ο 22χρονος τότε, την άρπαξε από το λαιμό και την έσπρωξε από το σαλόνι στην κουζίνα. Σε εκείνο το σημείο ήταν που η 51χρονη πήρε το μαχαίρι και τραυμάτισε στον λαιμό το θύμα.

Το δικαστήριο λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω αλλά και το γεγονός ότι δεν προκλήθηκε στον 22χρονο μόνιμη βλάβη και με τους δικαστές να τονίζουν τις δύσκολες καταστάσεις της κατηγορούμενης και πως βίωσε στη ζωή της πολύ άσχημες καταστάσεις.
Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου