Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ...

Πάφος: Βρετανός τουρίστας χτυπήθηκε από κεραυνό πριν από λίγο, ενώ βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο τουριστικού συγκροτήματος της Πάφου όπου περνά τις διακοπές του.

Το ασυνήθιστο και σοβαρό για τα δεδομένα της Πάφου συμβάν, έγινε κατά τη διάρκεια της πρωινής κακοκαιρίας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» ο αλλοδαπός επισκέπτης αθλείτο σε ανοιχτό χώρο του συγκροτήματος. 
 
Κεραυνός που έπεσε εκείνη τη στιγμή στην περιοχή, χτύπησε σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας τον Βρετανό επισκέπτη, με το περιστατικό να γίνεται αμέσως αντιληπτό από υπαλλήλους του τουριστικού συγκροτήματος και άλλους ενοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Νοσοκομείο Πάφου. 

Ασθενοφόρο που έφθασε στη σκηνή παρέλαβε τον χτυπημένο από τον κεραυνό τουρίστα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου αυτή την ώρα τυγχάνει ιατρικής φροντίδας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

Είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε στην περιοχή του συμβάντος πάντως, ότι ένα απρόοπτο δυσκόλεψε ιδιαίτερα την μεταφορά του τραυματία στο Νοσοκομείο: Το ασθενόφο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Φ», "κόλλησε" προσωρινά λόγω της έντονης βροχόπτωσης, σε χωματόδρομο πριν φθάσει στο πολυτελές κατάλυμα που σημειώθηκε το περιστατικό, ευτυχώς όμως μπόρεσε γρήγορα να συνεχίσει την πορεία του για παραλαβή του χτυπημένου από τον κεραυνό τουρίστα.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου