Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Μην το βάζετε ποτέ κάτω. Είσαστε πάντα ρομαντικοί και ευαίσθητοι και αυτό σας φορτίζει συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ Για εσάς είναι η καλύτερη περίοδος. Κανονίστε τώρα για τις διακοπές σας και αφεθείτε λίγο ελεύθεροι. Μην νομίζετε ότι με το να κάθεστε εδώ θα καταφέρετε να εξουσιάσετε τον κόσμο.
ΔΙΔΥΜΟΙ Χαλαρώστε και προσπαθήστε να διασκεδάσετε. Βρισκόσαστε πολλές φορές σε έκσταση και αυτό δεν σας αφήνει σε ησυχία. Μια ζωή σε έξαρση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κυρίως η σεξουαλική σας λίμπιντο είναι αυξημένη στο μέγιστο βαθμό. Έχετε να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Η υγεία σας είναι πάρα πολύ καλή, χωρίς προβλήματα.
ΛΕΩΝ Οι εκδρομές και τα ταξίδια ευνοούνται και κάτι που σχεδιάζατε εδώ και καιρό, τώρα γίνεται πραγματικότητα. Έχετε αυξημένη σεξουαλική λίμπιντο και αυτό φαίνεται αφού κάθε βράδυ βγαίνετε και με άλλο πρόσωπο
ΠΑΡΘΕΝΟΣ . Καλό θα ήταν να φύγετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί έχετε κουραστεί πάρα πολύ. Είσαστε εργασιομανείς και δεν καταλαβαίνετε πότε να σταματήσετε, κατά συνέπεια ένα ταξίδι θα ήταν η καλύτερη λύση.
ΖΥΓΟΣ Αν και μπορεί να σας παραμελεί ένα δικό σας άτομο, έχετε εναλλακτικές λύσεις, οπότε αναζητήστε αλλού τη συντροφιά μέχρι να στρώσει η κατάσταση με το άτομο που σας ενδιαφέρει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αν και έχετε προβληματιστεί πολύ τώρα τελευταία, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι. Κάνετε πάρα πολλές δουλειές ταυτοχρόνως, όμως τίποτε από όλα αυτά δεν είναι σημαντικό.
ΤΟΞΟΤΗΣ Καλύτερα επιλέξτε ένα πράγμα και ασχοληθείτε σοβαρά με αυτό παρά με εκατό παράλληλα, και ουσιαστικά να μην αποδίδετε πουθενά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ . Είσαστε πολύ σκεφτικοί και προβληματίζεστε για κάθε τι που σας συμβαίνει. Δείξτε ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η υγεία σας είναι πολύ καλή αλλά αποφύγετε το αλκοόλ. Οι συνεργασίες σας και τα επαγγελματικά σας είναι καλά αλλά θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στο μέλλον.
ΙΧΘΕΙΣ Αν έχετε λάβει τώρα κάποια χρήματα, σκεφτείτε το καλά πριν αποφασίσετε που θα τα επενδύσετε. Το ταίρι σας, σας ακούει υπομονετικά, αλλά μην το παρακάνετε με την γκρίνια.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου