Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Για πρώτη φορά στην τηλεόραση ο άνθρωπος που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν

Μια συνέντευξη που αναμένεται να σπάσει τα ρεκόρ θα προβάλλει το αμερικανικό δίκτυο Fox News τον Νοέμβριο. Όπως ανακοινώθηκε, μιλά για πρώτη φορά στην τηλεόραση ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, τον υπ' αριθμόν ένα εχθρό της Αμερικής για σχεδόν μία δεκαετία.

Η ταυτότητα του άντρα των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ που πάτησε τη σκανδάλη και εκτέλεσε τον Μπιν Λάντεν τον Μάιο του 2011 κρατείται έως τώρα μυστική για λόγους ασφαλείας. Είναι όμως γνωστός με το ψευδώνυμο «The Shooter», «Ο Εκτελεστής», ενώ έχει μιλήσει άλλη μια φορά στα μέσα ενημέρωσης, συγκεκριμένα στο περιοδικό Esquire, χωρίς όμως να αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Fox News, η συνέντευξη θα προβληθεί σε δύο μέρη, στις 11 και 12 Νοεμβρίου, και κατά τη διάρκειά της, ο άντρας αυτός «θα αποκαλύψει την πορεία του έως ότου γίνει μέλος της επίλεκτης ομάδας "Navy Seal", της κορυφαίας των ΗΠΑ». Επίσης, θα αποκαλύψει ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του και τι συνέβη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπισμού και εκτέλεσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Τέλος, όπως αναφέρεται, «θα αποκαλύψει την ταυτότητά του και θα μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά». Την συνέντευξη θα κάνει ο δημοσιογράφος του Fox News Peter Doocy.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου