Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Στους 35 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Αναμένονται βροχές στα ορεινά

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος.

Το απόγευμα. όμως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Το πρωί στα παράλια οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα νότια μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ στο εσωτερικό και στα ορεινά μεταβλητοί, 3 μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα νότια ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα νότια το απόγευμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Πηγή: www.tothemaonline.com
LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου