Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ξέμειναν στον Πρωταρά 157 Ρώσοι τουρίστες λόγω πτώχευσης εταιρείας

Σύνολο 157 Ρώσοι τουρίστες βρίσκονται από χθες Κυριακή εγκλωβισμένοι σε δύο ξενοδοχεία στον Πρωταρά λόγω πτώχευσης της τουριστικής εταιρείας "Λαμπιρίντ" που έχει διοργανώσει τη συγκεκριμένη εκδρομή. Συγκεκριμένα οι 150 είναι σε ένα ξενοδοχείο και οι υπόλοιποι 7 σε άλλο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η "Λαμπιρίντ" κοινοποίησε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις διευθύνσεις των δύο ξενοδοχείων ότι κήρυξε πτώχευση κι ότι οι Ρώσοι τουρίστες τους οποίους εκπροσωπούσε θα πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι τόσο το κόστος διαμονής όσο και το εισιτήριο τους.

Κάλεσε επίσης τα ξενοδοχεία να εκδώσουν σχετική διαβεβαίωση στους επηρεαζόμενους πελάτες ώστε να καταστεί δυνατή η αποζημίωση τους από ρωσική ασφαλιστική εταιρεία.

Οι διαμαρτυρόμενοι Ρώσοι πελάτες κατέφυγαν στη Ρωσική Πρεσβεία στη Λευκωσία ώστε να έχει διαπραγμάτευση με τις διευθύνσεις των ξενοδοχείων, που δεν επιθυμούν πλέον να προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς αμοιβή.

Για το θέμα ενημερώθηκε, όπως πληροφορούμαστε, και η Αστυνομία, η οποία όμως δεν εμπλέκεται λόγω της ιδιωτικής φύσης του θέματος.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου