Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΤΟ JEEP RENEGADE ΣΕ OPENING EDITION

Είναι σύνηθες φαινόμενο να υπάρχει μία έκδοση… έναρξης για νέα μοντέλα. Το πράττει η Mercedes με την Edition 1, το έκανε η Nissan με το νέο Qashqai, ακόμη και η Alfa Romeo με την Launch Edition της 4C.

Τώρα ήρθε η σειρά της Jeep να λανσάρει την Opening Edition του μικρού της SUV, η οποία διατίθεται σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, ο αριθμός των αυτοκινήτων είναι περιορισμένος προκειμένου να εξασφαλίζεται η αποκλειστικότητα της έκδοσης. 

Για την αγορά π.χ. της Γαλλίας θα κυκλοφορήσουν μόλις 194 Renegade Opening Edition. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χρώματα αμαξώματος: πορτοκαλί και λευκό.



Η Opening Edition ξεχωρίζει επίσης από τη μαύρη οροφή, τις λεπτομέρειες από χρώμιο και τις 18άρες ζάντες αλουμινίου. Η καμπίνα των επιβατών διαφοροποιείται χάρη στις δερμάτινες επενδύσεις και την οθόνη αφής των 6,5 ιντσών. 

Το χρώμα του αμαξώματος εμφανίζεται σε σημεία όπως γύρω από τον επιλογέα ταχυτήτων, τα ηχεία και τους αεραγωγούς. Το Renegade είναι το πρώτο μοντέλο της Jeep που θα κατασκευάζεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του Μέλφι. Θα προσφέρεται με κίνηση είτε εμπρός είτε 4×4, καθώς και με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου