Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Έχει μια δουλειά να τελειώσει…

Αυτή η ομάδα που είδαμε την Πέμπτη το βράδυ άφησε ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό και δύστροπο Ομονοιάτη. 

 Κόντρα στη νεανική ομάδα των Σκοπίων η «πράσινη» ομάδα παρουσιάστηκε όπως έπρεπε για να πετύχει το στόχο. Επιβλητική, επιθετική, σοβαρή, προσηλωμένη στο παιχνίδι, έπιασε καλό ρυθμό, συνέθλιψε τον αντίπαλο και έδειξε εμπράκτως τη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δυο ομάδες. Ήταν η καλύτερη Ομόνοια που είδαμε μέχρι τώρα.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ,. Όταν η κλήρωση πραγματοποιηθεί, η Ομόνοια θα ετοιμαστεί για τις αναμετρήσεις, που σαφώς και θα είναι δυσκολότερες από τις προηγούμενες. Το πιθανότερο είναι ότι θα είναι στους αδύνατους, αλλά επειδή υπάρχει περίπτωση να αποκλειστούν ομάδες με καλύτερο συντελεστή, κανείς δεν μπορεί να προβεί σε εκτιμήσεις για τον πιθανό αντίπαλο, γιατί πιθανό να ανέβει στη βαθμολογία. Η Ομόνοια θα κτυπήσει την πόρτα των ομίλων. Το θέμα είναι να ανοίξει την πόρτα…

Αυτό όμως που έχει όμως σημασία τώρα είναι να πάει στα Σκόπια για να προβεί στη δέουσα διαχείριση για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Η διαχείριση θα φθάσει στο σημείο τελειότητας αν καταφέρει και περάσει με δεύτερη νίκη. Για να αυξήσει τη βαθμολογική Ευρωπαϊκή της συγκομιδή.

Με βάση τα όσα είδαμε στο στάδιο της πρωτεύουσας την περασμένη Πέμπτη (κατάσταση ομάδας, δυναμικότητα και απειρία του αντιπάλου) η γενική εκτίμηση είναι ότι η Ομόνοια μπορεί να πάρει τη νίκη μέσα στα Σκόπια. Το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα από πλευράς διάταξης, είναι το ερώτημα που τίθεται. Γιατί ο Κώστας Καϊάφας, διαφοροποιεί τη διάταξη σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα, ανάλογα με τους προσανατολισμούς της ομάδας.

Ο αγώνας με τη Μέταλλουργκ θα γίνει την Πέμπτη στις 9.45μμ. Η αποστολή αναχωρεί για τα Σκόπια την Τετάρτη στις 9 το πρωί και επιστρέφει την Παρασκευή στις 4.30μμ.

Η Μέταλουργκ Σκοπίων αντιμετωπίζει σήμερα (6.30μμ) τη Ραμποτνίσκι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου