Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Έτοιμος για τίτλο ο Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής είναι έτοιμος να επιστρέψει στους τίτλους στο Βανκούβερ του Καναδά, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Vancouver Open των 100.000 δολαρίων.

Ο 29χρονος Κύπριος πρωταθλητής, επιβλήθηκε με 4-6, 6-1, 7-6 (4) στο "θρίλερ" με τον Ruben Bemelmans τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μόνο εύκολο δεν ήταν το έργο του Μάρκου Παγδατή στα ημιτελικά του καναδικού Challenger, αφού εκτός από το γεγονός ότι βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω με σετ στο τουρνουά, χρειάστηκε tie-break για να φτάσει στην ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη. Ο Μάρκος πάντως έδειξε χαρακτήρα και έκανε δικό του το εισιτήριο για τον τελικό, έπειτα από 2 ώρες και 5 λεπτά αγώνα.

Ο Κύπριος πρωταθλητής ήταν καλός από τη γραμμή του σερβίς, βγάζοντας 12 άσους συνολικά. Δεν είχε το πρώτο του σερβίς όσο θα ήθελε, με μόνο 59% ευστοχία στις πρώτες εκτελέσεις, αλλά κέρδισε το 82% των πόντων του σε αυτά και περισσότερους από τους μισούς στα δεύτερα σερβίς, με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο μια φορά break στο ματς.

Στον τελικό του Βανκούβερ θα αντιμετωπίσει τον Ουζμπέκο Farrukh Dustov, έναν παίκτη που σε καμία περίπτωση δεν έχει την εμπερία και τα βιώματα του Μάρκου, αλλά διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο Dustov κέρδισε τον James Ward με 7-6 (4), 6-3 και από το Νο144 που έιναι σήμερα, σφράγισε την άνοδό του στο Νο126, επίδοση που ισοδυναμεί με νέο career high.

Ο Παγδατής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο105 αυτή την εβδομάδα, θα διεκδικήσει τον 12ο τίτλο της καριέρας του, 8ο σε τουρνουά Challenger. Φέτος έχει κερδίσει το Challenger του Nottingham, στον πρώτο του τίτλο από το 2010, ενώ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και πάλι στο Βανκούβερ, το 2009.

Πηγή: www.kathimerini.com.cy
LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου